blog top 10 2016

Terugblik | Top 10 meest gelezen blogs

Zoals het toch een beetje hoort, blik ik vandaag nog een keertje terug op 2016. Deze week zal ik daarom een aantal keren een terugblik geven op het afgelopen jaar. Voor mij was dat mijn allereerste blogjaar, waarin ik veel heb geleerd, veel nieuwe mensen heb ontmoet, maar bovenal heel veel lol gehad. Vandaag vertel ik jullie wat mijn 10 best gelezen blogs waren. En eerlijk gezegd vond ik het erg verrassend.

blog top 10 2016

Top-10 meest gelezen blogs die ik dit jaar hebt geschreven

1. Review | Brasserie Valentijn

11 januari 2016 (945)

Review | Brasserie Valentijn

Voor mij wel een verrassing dat juist deze blog boven aan staat. De blog heb ik bijna een jaar geleden geschreven over een Nederlandse film, die het niet echt geweldig gedaan heeft in de bioscopen. Zelf vond ik het wel een aardige film maar zeker niet de beste van het jaar. Als je mij nu die vraag zou stellen zou ik zeggen dat Remember dat in 2016 is geweest. Toch hebben veel mensen mijn blog gevonden. Waarschijnlijk komt het omdat ik de film al mocht zien voordat hij was afgemonteerd. Hierdoor was mijn review wellicht een van de eerste online.

2. Kids | Boek ‘Wat een Pech, mijn NAAM is weg!’

15 december 2016 (758)

https://www.mamasliefste.nl/winactie/kids-boek-wat-een-pech-mijn-naam-is-weg/

Deze blog is ook een van de eerste blog die ik heb geschreven en eigenlijk zelfs nog in 2015. Toch zie dat deze blog nog dagelijks (!) wordt gevonden. Het is ook nog steeds een boek dat we veel voorlezen omdat het zo’n leuk verhaal is met mooie tekeningen. Afgelopen maand mocht ik van de uitgeverij dat ook een exemplaar weggeven en natuurlijk deden er aan deze winactie heel erg veel van jullie mee. Het boek is ondertussen al verloot, maar voor wie wil heb ik nog wel 3x een kortingscode in de aanbieding.

3. Wat geef je cadeau aan een eenjarige?

4 februari 2016 (712)

https://www.mamasliefste.nl/blog/cadeau-eenjarige

Ik deelde mijn zoektocht naar een leuk cadeautje voor mijn nichtje, die een jaar werd. Blijkbaar worstelen wel meer met het vinden van een geschikt cadeau voor die leeftijd, want deze blog staat op de derde plek. Ik kreeg er ook veel leuke reacties op en met name het idee om ook iets voor de papa en de mama mee te nemen, werd erg gewaardeerd.

4. Ik beken… | ik doe niet aan gezonde traktaties

24 oktober 2016 (634)

Ik beken… | ik doe niet aan gezonde traktaties

Dat deze blog hoog in het lijstje voorkomt, is niet alleen om dat er gelukkig meerdere moeders zijn die niet aan gezonde traktaties doen. Doordat Mamaliefde deze blog op haar Facebookpagina deelde omdat ze zo moest lachen om mijn Frozen traktaties voor de leraren, werd mijn blog die dag massaal bezocht.

De 10 leukste Adventskalenders online

2 december 2016 (551)

De 10 leukste Adventskalenders online

Het is wel algemeen bekend dat ik graag meedoe aan winacties. Helemaal in de maand december kun je er heel veel online vinden. Ook vind je er dan veel advent-winacties. Hierbij kun je elke dag een hokje openen met daarin een nieuwe winactie. Ik maakte een top 10, maar er waren er heel veel meer waar je aan mee kon doen. En ik won ook nog iets, namelijk een kinderbadjas bij de H&M Club

6. Scoupy – Cashback actie maand maart

25 maart 2016 (507)

Review | Scoupy – Cashback actie maand maart

De Scoupy app heb ik al een tijdje op mijn telefoon. Bij Scoopy worden namelijk A-merk producten weggegeven of kun je ze komen tegen een hele lage prijs. Je moet ze wel zelf kopen en de bon dan scannen met behulp van de app. Het is echt heel simpel en kost ook helemaal geen moeite. Ik doe het nu al 2 jaar en krijg zo circa €100 per jaar terug gestort.

7. Winnen | De Leukste Blog Winacties wk 38 & Mamablogger Dag

20 september 2016 (471)

De Leukste Blog Winacties wk 38 & Mamablogger Dag

Elke week post ik een overzichtje met daarin de leukste winacties in bloggersland. Deze blogs worden altijd we goed gelezen, maar toch heeft alleen deze de top 10 gehaald. Dat komt waarschijnlijk doordat er die week een grote bloghop was georganiseerd door Mamabloggers. Meer dan 50 mamabloggers deden er aan mee. In deze post kon je lezen wie wat weggaf.

8. De dag dat ik 8 jaar werd en plots alles anders was…

9 oktober 2016 (446)

De dag dat ik 8 jaar werd en plots alles anders was…

Dit is waarschijnlijk wel de meest persoonlijke blog die ik het afgelopen jaar heb geschreven. Mijn oudste dochter werd 8 jaar en opeens realiseerde ik me dat mijn leven behoorlijk ingrijpend veranderde een paar dagen voordat ikzelf 8 werd. Nu ikzelf moeder ben, kwam dat heel hard binnen en schreef ik erover op mijn blog

9. SinterklaasHop met 40x een winactie

19 november 2016 (431)

https://www.mamasliefste.nl/winactie/sinterklaashop-winactie/

10 Mamablogger Dag met Bloghop

10 september 2016 (412)

Mamablogger Dag met Bloghop

De laatste 2 best gelezen blogs zijn allebei een BlogHop. Bij een bloghop worden er op eenzelfde moment winacties georganiseerd door bloggers. Door in je blog door te verwijzen naar een volgende blogger, hop je zo een rondje. Niet alleen leuk om mee te doen aan de winacties, maar zo leer je ook weer nieuwe blogs kennen. Vele van jullie vonden het ook leuk om mee te doen, want niet alleen werden deze blogs goed gezocht, maar ook deden vele van jullie mee aan deze winactie.

Nu ben ik wel erg benieuwd welke blog jij dit jaar met plezier gelezen hebt?

Bron uitgelichte foto; Shutterstock

Spread the love

3 thoughts on “Terugblik | Top 10 meest gelezen blogs

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.