Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Bloggen is een leuke hobby, maar kost best veel tijd. De reden waarom ik ben gaan bloggen is omdat ik het het leuk vind om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en leuke uitjes. Maar aan het hebben van een blog zitten nu ook eenmaal kosten. Denk bijvoorbeeld aan het hosten en onderhouden van mijn website of het versturen van de prijzen naar winnaars. Door gebruik te maken van affiliate linkjes in mijn blogs kan ik zorgen voor een kleine inkomst om deze kosten te betalen.

Uitgelichte fot

Hoe werken affiliate linkjes?

Dit is wat Wikipedia zegt over Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door onder andere advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder. Er kan ook per click of per pageview betaald worden. Voorbeelden van typische affiliateconcepten zijn bijvoorbeeld vergelijkingssites, cashbacksites of nieuwsbrieven.

Simpel uitgelegd; door het plakken van speciale linkjes in mijn blogs kun je terechtkomen bij de aanbieders van het product of uitje. Wanneer jij hier op klikt, wordt dit geregisteerd. Vaak is het zo dat als er dan een aankoop wordt gedaan, bijvoorbeeld bij Bol.com, krijg ik daar een commissie van een paar % van. Dit merkt de koper niet in zijn aankoop bedrag, maar kun je zien als een soort dankjewel van Bol.com dat ik mijn lezer heb overgehaald iets te komen bij hen. Op deze manier verdien ik een paar tientjes per maand.

Steun Mama’s Liefste

Ben jij fan van Mama’s Liefste en wil je mij graag steunen, dan kan dat! Mocht je iets willen kopen bij bijvoobeeld Bol.com, Amazon of Ikea, dan zou ik het zeer waarderen als je voor je aankoop zou klikken op een van de onderstaande linkjes om bij het desbetreffende bedrijf uit te komen. Nogmaals het kost jou niets, maar je steunt mij er wel heel erg mee!

Amazon.de (ook voor Nederlandse bestellingen)

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love