Over Mama’s Liefste

Wie ben ik?

IMG_7800 (3)

Mijn naam is Fleur en ik ben een echte meiden-moeder van 2 pracht dochters; Grote Zus is 11 jaar en Kleine Zus is 7 jaar. We wonen samen met Papa’s Liefste en 2 jonge kittens Zoey en Zus in Leiden. Naast het moederschap werk als diëtist in een verpleeghuis en als opleidingscoördinator in het ziekenhuis.  

Jarenlang heb ik ook diverse markten in de regio georganiseerd. Van een festivalmarkt op Werfpop tot een Lifestyle & Massage markt op het Yoga Festival Leiden. Samen met mijn vriendin hadden we ook onze eigen markt; de BakfietsSale, waar je je spullen kunt verkopen vanuit je bakfiets. Vanwege de drukte van mijn blog, heb ik deze werkzaamheden op een lager pitje gezet.

Waarom ben ik gaan bloggen?

Eigenlijk doe ik nooit aan voornemens. Maar omdat het al een aantal keren aan mijn was gevraagd waarom ik niet ging bloggen, besloot ik dit mijn goede voornemen voor 2016 te maken. Een soort POP (Persoonlijk Ontwikkel Plan), want schrijven is iets waar ik niet zo vertrouwd mee ben en ook wat angstig voor. Maar tijdens de voorbereiding werd ik al zo enthousiast van het lezen van alle tips over bloggen, heb ik besloten toch meteen al te beginnen!

Wat kun je lezen op mijn blog?

Als moeder van 2 meiden maak je dagelijks verschillende dingen mee, die waarschijnlijk heel herkenbaar zijn voor andere moeders. Ik denk dat het goed is om, als moeders onder elkaar, elkaar te steunen en verhalen en ervaringen te delen. Het is fijn om te lezen wat een andere moeder zou doen en of zij misschien wel de gouden tip voor je heeft!

Ik doe al jaren mee met diverse prijsvragen en testpanels op het Internet. Hiermee won ik ook regelmatig de leukste en gekste prijzen, zoals producten en uitjes. Nu mag ik vaak in samenwerkingsverband deze producten voor jullie te gaan reviewen op mijn blog. Daarbij organiseer ik dan ook nu zelf graag leuke winacties voor mijn volgers.

Samenwerken

Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan

Voor mijn blog ben ik altijd op zoek naar leuke onderwerpen om over te schrijven. Mijn leven inspireert mij daar voor, maar ik sta ook zeker open voor suggesties. Heb je een leuke tip, product of uitje en zou je het leuk vinden om deze terug te vinden in mijn blog, laat het me weten via onderstaande contact formulier. Dit mogen ook vragen zijn over (zakelijke) samenwerkingen, advertentiemogelijkheden of review aanvragen, maar ook persberichten over uw merk en/of product die passen bij mijn blog of de onderwerpen waar ik graag over schrijf. Tarieven voor plaatsing zijn op te vragen.

Veel leesplezier en ik hoor graag jullie reacties 🙂

XXX Fleur
Mama’s Liefste

Spread the love

2 thoughts on “Over Mama’s Liefste

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.