Mamablogger Dag met Bloghop

Mamablogger Dag

Hiepedepiep Hoera! Vandaag is het feest! Voor de allereerste keer is het Nationale Mamablogger Dag! We hopen natuurlijk dat jullie dat allemaal met ons mee willen vieren. Samen met meer dan 50 (!) andere mamabloggers uit Nederland en België hebben we alles uit de kast getrokken en een Bloghop georganiseerd. Hop mee, win een leuke prijs en leer daarbij ook nieuwe mamabloggers kennen. Lees gauw verder!’

Het leven van een Mamablogger

Mamablogs schieten als paddenstoelen uit de grond. Er zijn we wereldwijd honderden en misschien wel duizenden online te vinden. Allemaal moeders die hun (ergste) ervaringen, tips en leukste producten online delen. Sinds december vorig jaar heb ik me ‘aangesloten’ bij de Nederlandse Mamabloggers. Spannend natuurlijk, want ik ben al wat langer moeder en ook niet echt van de blog-generatie. Met open armen ben ik ontvangen en kan altijd bij ze terecht voor raad en daad. Mede door hen beleef ik steeds nieuwe avonturen, test nieuwe producten en leer meer over de wereld van een echte Mamablogger. Met als resultaat dat ik gisteren mijn 250e blog heb gepost op Mama’s Liefste!

Mama’s Liefste

12314492_863789097075780_5535915168618816164_oVoor wie vandaag voor het eerst op Mama’s Liefste komt kijken, WELKOM! Mijn naam is Fleur en ik ben moeder van 2 meisje-meisjes van bijna 4 en bijna 8 jaar. Op mijn blog deel ik graag de leukste producten, gadgets, uitjes en een blik in ons leven. Omdat ik dol ben op leuke winacties, vertel ik je elke dinsdag welke leuke prijzen er te winnen zijn bij mijn mede-bloggers. Ik hoop je dus na vandaag nog vaak terug te zien en laat gerust een reactie achter op mijn blog.

Winactie + Bloghoppen

Zoals ik al zei ben ik gek op leuke winacties, maar vind het ook altijd heel leuk als ik zelf iets mag weggeven. Tijdens de Mamabloggers dag organiseren alle deelnemende mamabloggers een leuke winactie. Dat betekent dat er voor ruim €800,- aan prijzen weggegeven gaan worden! Meedoen is simpel. Via een bloghop leiden we je langs alle mamabloggers en kun je meedoen aan hun winactie. Wees niet bang dat je vandaag niet meer naar buiten kunt om van het mooie weer te genieten, als je bij ze allemaal langs wilt gaan. De winacties blijven de komende 2 weken online, dus je hebt alle tijd.

Hoe werkt de bloghop

mamameteenblogMisschien ben je al via Barbara van Mama met een Blog al bij mij terecht gekomen. Barbara is onderdeel van een Party van Vijf in huize Barendse. Met drie kinderen en een schele siamees loopt het soms even net een tikkeltje anders dan gedacht of vooraf gepland. Dit levert genoeg inspiratie voor haar blog over het traditionele huisje, boompje, beestje- verhaal, de dagelijkse dingen die haar bezighouden in haar dynamische gezin, over haar hobby`s, zoals lekker koken en reizen.

somamaIk verwijs je daarna weer graag door naar Channa van SoMama. Channa is moeder van Jamie (3) en Fenna (1). Naast haar baan als online marketeer, het moederschap, schrijft ze graag over het dagelijks leven. Ook haar broertje Pascal (Syndroom van Down) staat centraal op haar blog.
Alle mamabloggers verwijzen je door naar de volgende mamablogger. Op die manier hop je ze allemaal langs en kun je meedoen aan hun winactie.

Win €15 shop tegoed bij Miep-ie

En dan is het tijd voor de winactie op Mama’s Liefste! Ik mag namelijk €15 shoptegoed weggegeven bij Miep-ie. Als moeder van 2 meisjes-meisjes heb ik ondertussen al een hele collectie met de leukste Miep-ie haarspeldjes, elastiekjes, haarbandjes en kindersieraden. Miep-ie (in het echt heet ze Britt) maakt de speldjes zelf met de leukste (vintage) stofjes. Van hele lieve speldjes met bloemetjes tot lekker stoere exemplaren. Ook als je zelf geen meisje hebt, vind je er voor leuke kleine prijsje altijd wel wat voor je nichtje, buurmeisje of dochter van je vriendin.

Miep-ie

Wat moet je doen;

  • Like Mama’s Liefste en Miep-ie op Facebook (laat ook een leuke reactie achter bij Miep-ie, want vandaag wordt haar tweeling 2 jaar!!)
  • Laat een reactie achter onder deze blog waarin je zegt dat je meedoet, zodat ik een geldig email adres van je heb, mocht je als winnaar uit de bus komen

Extra winkansen

  • Naast Facebook is Mama’s Liefste ook te volgen op Instagram, Twitter en Bloglovin. Voor elk kanaal dat je volgt en daar een reactie achterlaat onder de post over Nationale Mamablogger Dag, is een extra lotje in de hoge hoed.

Je kunt meedoen vanaf 10 september 06.00 uur t/m 24 september 23.59 uur.
Op zondag 25 september zal ik via een Random Name Picker de winnaar kiezen en mailen.
Zorg dus dat je een e-mailadres achterlaat, die je regelmatig checkt, want als de winnaar niet reageert binnen 48 uur, dan zal ik een nieuw lootje trekken.

De Winnaar is….

untitled

Gefeliciteerd Erika!
Ik stuur je meteen even een mailtje

Tot slot wil ik graag Yvonne van Kidzblogger bedankt voor de coördinatie voor deze bloggershop en Marguerita van Marstyle voor het mooie ontwerp van de banner voor vandaag. En iedereen die langs is geweest, leuk dat je er was, tot snel en veel plezier bij de rest van de bloghop.

Spread the love

77 thoughts on “Mamablogger Dag met Bloghop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.