Play-In Utrecht

Kerstvakantie tip | Family Fun in de Play-In Utrecht

Mocht je voor de kerstvakantie nog op zoek zijn naar een leuke activiteit voor het hele gezin, dan is de Play-In in Utrecht zeker een aanrader. Hier vind je meerdere leuke activiteiten voor alle leeftijden, onder één dak. Omdat het zo centraal in Nederland ligt, is het ook leuk om er met de hele familie of vriendengroep af te spreken. Wij mogen laatst een kijkje komen nemen en vertellen je graag wat we er allemaal gedaan hebben.

Play-In Utrecht

Wie wel eens over de A2 langs Utrecht is gereden, heeft vast wel de grote rode wand met de naam The Wall gezien. Achter deze grote rode muur vind je de Play-In. Dit Adventure Park is maar liefst 6000m² groot en je kunt er van alles doen. Zo is er een indoorspeelparadijs voor jonge kinderen, een trampolinepark, klimmuren, escaperooms, een arcadehal, een Virtual Reality zone & een Urban Crazy Minigolf baan! Je kunt voor 1 activiteit langskomen of je er de hele dag vermaken. Een ding is zeker, hier vind je voor de hele familie (jong & oud) wel iets leuks te beleven.

X-Cube Escape Room 

Tussen het trampolinepark en de klimmuren staan 2 mysterieuze kubussen. Hierin bevinden zich de X-Cube Escape Rooms. Met een aparte code konden we naar binnen en stonden in een ruimte van 16 m² met voor ons een groot touchscreen. Er zijn verschillende thema’s waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er Spy trainingen met Katja Schuurman en een kindereditie met Sterre Koning. Of ga samen met Youtuber Ronald als Agent 8008 een avontuur aan! Houd je meer van murder mysteries, dan kun je ook samen de moord op de rijke tech-ondernemer Albert Duyckers samen oplossen. Wij speelde de The Crazy Game Show,” met Buddy Vedder als sluwe Show Master. Dit was een verzameling mini-games voor alle leeftijden. Echt een aanrader als je een leuke escaperoom met het hele gezin wilt doen.

Arcadehal 

Al langere tijd vragen mijn meiden of we niet een keertje naar een echte Arcadehal kunnen gaan. Ze waren dus dolblij toen bleek dat er bij Play-in ook een Arcadehal is. Hier vind je dievere retro arcadespellen tot de nieuwste Stern Pinball machines, buttonbashers, shooters, vechtspellen, dansspellen, muziekspellen, pooltafels en airhockeytafels. Je reserveert een tijdslot van 1 uur en daarin kun je onbeperkt gamen voor 1 vaste prijs! Ook dit is weer een activiteit die leuk is voor jong en oud. Er zijn veel diverse games, die je ook samen kunt spelen. Ons uur vloog voorbij.

Trampolinepark

Als je in de Play-In bent, kun je gewoon niet om het Trampolinepark heen. Midden in de hal vind je heel veel verschillende trampolines, van highperformance trampolines en tumblinglane tot toffe walltrampoline, balanceer op slacklines en evenwichtsbalken of speel een potje dodgeball. Wie durft kan zich van de High tower laten vallen in een reusachtige airbag of verdwijn in een bad vol schuimblokken. Nieuw op het Trampolinepark is de Valo Jump!.

Terwijl de meiden lekker aan het jumpen waren, namen wij even rustig een drinkje in de Skybar. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het gehele Jumppark. Na een uur jumpen waren de meiden ook wel toe aan wat drinken en hebben we gezellig er even gegeten.

URBAN CRAZY mini GOLF

Wij sloten onze dag af bij de URBAN CRAZY mini GOLF. In deze glow-in-de-dark minigolfbaan vind je 12 unieke minigolfbanen. Gewoon een balletje in the hole putten is een hele uitdaging. Zo zijn er banen waarbij je extreem hard moet slaan om de bal in de (WC)pot te krijgen, speel je eerst een potje tafelvoetbal of moet je de bal via een loopbrug door een doolhof loodsen. Wij hebben erg veel lol gehad.

Wij hebben veel verschillende activiteiten gedaan, maar lang nog niet alles. Eerder waren we er al eens voor de klimmuur, maar dat zouden de meiden zeker nog wel een keertje willen doen. Ook komen we graag terug voor de Virtual Reality Experiences.

Lees ook: Uren speelplezier bij Play-In in Utrecht

Praktische info Play-In Utecht

Adres: Play-In (The Wall) Hertogswetering 173, 3543 AS Utrecht
Openingstijden: zie de website voor de verschillende openingstijden
Parkeren: de eerste 2 uur GRATIS en daarna €1 per uur. (P4 €1,50)
OV; ca. 10 min lopen vanaf NS station Utrecht Leidsche Rijn. Buslijnen 11, 48, en 73 bij The Wall. Bushalte Antonius Ziekenhuis of NS Station Leidsche Rijn.

Feestjes: Het is mogelijk om verschillende soorten kinderfeestjes te organiseren, maar ook zijn er mogelijkheden voor feestjes met vrienden of je bedrijf. Check de website voor data voor Next Disco Jump met Live DJ op de beats van discomuziek.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.