Win Advent Dag 20 Vogelvlucht

Win Advent Dag 20 | Vogelvlucht Vrijkaartjes

Is één van de wensen op het must-do-lijstje van je kinderen om deze vakantie met het hele gezin naar de bioscoop te gaan? Dan is onze tip de film Vogelvlucht, van de makers van Minions en The Super Mario Bros Movie! Wij mochten hem al zien tijdens de Nederlandse première en hebben er zeker van genoten. Ik mag 3x 2 vrijkaartjes verloten vandaag.

Vogelvlucht

Het leven van de familie Mallard is een beetje een sleur geworden. Vader Mack houdt zijn gezin graag veilig en vindt het prima om de rest van hun leven in hun vijver in New England rond te blijven spartelen, maar moeder Pam wil weleens wat anders en wil hun kinderen – tienerzoon Dax en eendenkuiken Gwen -graag meer van de wereld laten zien. Nadat een gezin trekvogels in hun vijver neerstrijkt vol spannende verhalen over verre oorden lukt het Pam om Mack over te halen om op een familievakantie te gaan via New York City naar het tropische Jamaica.

Als de Mallards naar het zuiden trekken voor de winter, loopt hun zorgvuldig geplande reis al gauw in de soep. Door de ervaring verbreden ze wel hun horizon, leren ze nieuwe vrienden kennen en bereiken ze meer dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. En tegelijkertijd leren ze meer over elkaar – en zichzelf – dan ze zich hadden kunnen voorstellen.

.

Film info Vogelvlucht

Genre: animatie, avontuur, komedie, familiefilm
Lengte: 93 min.
Kijkwijzer: 6+, angst
Gesproken taal: Nederlands, OV
Te zien in 2D, 3D, Dolby Vision, 4D

Nederlandse stemmencastRayen Panday (Mick), Kim van Kooten (Pam), Posy Bakkum (Gwen), Linda Wagenmaker (Suffie), Frank Lammers (Oom Jan), Jandino Asporaat (Delroy), Karin Bloemen (Marijke), Imaani Oosterhuis (Kim), Edsilia Rombley (Ellie) en Floris Göbel (Staartwind eend).
Regisseur: Benjamin Renner
Scenarioschrijver: Mike White

De film Vogelvlucht is vanaf 20 december te zien in de bioscoop

Win Advent Dag 20 | Vrijkaarten Vogelvlucht

In samenwerking met Triple P Entertainment mag ik 3x 2 vrijkaarten verloten.

  • De winnaars zijn bekendgemaakt en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

83 thoughts on “Win Advent Dag 20 | Vogelvlucht Vrijkaartjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.