Win Advent Dag 21 Hallmark kerstkaarten

Win Advent Dag 21 | Kerstkaartjes Hallmark

Kerstkaartjes sturen is al een eeuwenoude traditie. Wist je dat de eerste kerstkaart al in 1843 werd verstuurd? Tegenwoordig worden er wel veel minder kerstkaartjes verstuurd en worden kerstgroeten vaker via mail of telefoon verstuurd. Jammer, want er gaat toch niets boven een persoonlijk kaartje. Vandaag vind je achter het deurtje een leuk pakketje kerstkaarten van Hallmark.

Kerst- en Nieuwjaarskaartjes sturen

Hen jij dit jaar al je kerstkaarten verstuurd naar familie en vrienden? Het sturen van een fysieke kerstkaart lijkt steeds minder populair te worden, terwijl iedereen toch een persoonlijk kaartje in de bus erg kan waarderen. Gelukkig heb je nog een paar dagen voor dat het kerst is, maar je kunt er ook voor kiezen om een nieuwjaarskaart te sturen. Die kaartjes winnen ook steeds meer aan populariteit.

Hallmark kaarten

Ben je op zoek naar een leuk en persoonlijk kaartje, neem dan eens een kijkje bij Hallmark. Hier heb je de keuze uit honderden mooie kerstkaarten en nieuwjaarskaarten Je vindt ze in de winkel bij je om de hoek of bestelt ze gemakkelijk vanuit je luie stoel online. Het voordeel van het online bestellen van een kaart, is dat je ze gemakkelijk kun personaliseren met tekst en foto’s. Maak je elk jaar een leuke of grappige familiekerstfoto, dan kun je deze natuurlijk gebruiken voor een persoonlijke touch. En hoe meer kaarten je bestelt hoe hoger de korting kan oplopen, tot wel 65%!

Kun je dit jaar niet iedereen bezoeken met de kerstdagen, dan kun je ook een cadeau bij je kaartje laten bezorgen. In de Hallmark cadeaushop zijn verschillende speciale kerstcadeaus te vinden. Zo sla je twee vliegen in één klap! Wat denk je bijvoorbeeld van kerstballen, bubbels, chocolade of een cadeauset van Rituals? Maak een familielid of vriend(in) blij met een mooie kaart en eventueel een passend kerstcadeau. Je verrassing wordt feestelijk verpakt of afgeleverd met een mooi cadeautasje.

Win Advent Dag 21 | kerstkaartjespakket van Hallmark

In samenwerking met MissPublicity mag ik een pakjes kerstkaartjes van Hallmark verloten.

Hallmark kerst zuurstok
  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij aan wie jij een kerstkaart wilt sturen
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook  | Instagram  Twitter wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 28 december. De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

47 thoughts on “Win Advent Dag 21 | Kerstkaartjes Hallmark

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.