Valentijnsdag | de perfecte outfit voor jouw Valentijn date

Valentijnsdag | de perfecte outfit voor jouw Valentijndate

Vrijdag is het Valentijnsdag; de dag van de liefde. Wie weet heb je al leuke plannen gemaakt om samen met je geliefde op een romantische date te gaan. Maar de grote hamvraag is; wat trek ik aan? Vandaag geef ik je een paar leuke outfittips, die ik online vond bij OTTO, voor verschillende soorten romantische Valentijndates.

Valentijnsdag | de perfecte outfit voor jouw Valentijn date

Romantisch Valentijnsdiner

Waarschijnlijk zullen de meeste van jullie romantisch gaan eten in een fijn restaurant. De liefde van de man gaat tenslotte door de maag. Maar samen uit eten gaan, betekent ook dat je echt even tijd vrijmaakt voor elkaar. Geen afleiding van anderen (lees kinderen of telefoon) en met een romantisch kaarslichtje en met een lekker drankje daarbij. Voor een etentje kun je prima kiezen voor een mooie jurk met hoge hakken. Of je nu met een nieuwe liefde of een oude vlam afspreekt, je moet je wel comfortabel voelen in je kleding. En omdat je grotendeels zittend deze date zult doorbrengen, hoef je niet bang te zijn dat je voeten pijn gaan doen. Je hakken kun je onder tafel ook altijd nog even uitdoen. ?

Valentijn outfit - Romantisch diner

Avondje Bioscoop

Zelf ben ik al heel wat jaren samen met mijn lief (deze zomer alweer 25 jaar!) en één van onze favoriete dates is samen een avondje naar de bioscoop. Je zou kunnen zeggen dat je dan jezelf niet helemaal hoeft op te tutten, omdat je toch in het donker zit. Maar het blijft altijd wel leuk om net even wat extra aandacht aan je outfit te besteden. En het voorwerk, zoals online shoppen bij OTTO, aankleden en make-up opdoen voor een romantische date, is toch al de helft van het plezier.

Valentijn outfit - Thuis op de bank

Thuis op de bank

Natuurlijk hoef je de deur niet uit voor een romantisch avondje. Lekker samen op de bank Netflixen kan zeker net zo gezellig zijn. Haal dus maar je meest comfi (sexy) outfit te voorschijn, zorg voor een hapje en een drankje, steek wat kaarsen aan en zet een romantisch muziekje op. Wedden dat je niet meer nodig hebt voor een avondje romantiek. Wist je dat je bij OTTO naast kleding ook veel leuke woonaccessoires kunt vinden?

Valentijn outfit - Thuis op de bank

Uitwaaien op het strand

Ook kun je er tijdens je romantische date gezellig samen op uit trekken. Lekker uitwaaien op het strand of samen een lange boswandeling maken. Helaas is het vaak rond Valentijn niet het lekkerste weer, dus zorg ervoor dat je lekker warm gekleed naar buiten gaat met een dikke jas of extra warme trui. Daarna kun je natuurlijk samen ergens warme chocolademelk gaan drinken bij de open haard, om weer een beetje op te warmen.

Valentijn outfit - Uitwaaien op het strand

Lees ook: Valentijn cadeautips en voor kijk voor meer Valentijndate tips op Gratisdatingtips.nl

Heb jij al plannen voor Valentijnsdag?

Spread the love

13 thoughts on “Valentijnsdag | de perfecte outfit voor jouw Valentijndate

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.