Film tip| SONIC nu te zien in de bioscoop

Sonic, officieel Sonic the Hedgehog, kennen we allemaal als die egel met felblauwe stekels en rode hardloopschoenen. Sonic is ook onlosmakend verbonden met het gelijknamige platformspel op de Sega Mega Drive. Maar dit snelle vriendje is vanaf nu ook te zien in een splinternieuwe film in de bioscoop. Afgelopen zondag ging de film in première en is vanaf vandaag in de bioscoop te zien. Voor 3 fans heb ik een mooi pakketje klaarliggen met filmgoodies.

Het verhaal

Sonic is het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden.

Sonic

Genre: live action, actie
Lengte: 99 min.
Kijkwijzer: 9+, angst
Gesproken taal: Nederlands

Cast: James Marsden, Jim Carrey
Ned Stemmencast: Najib Amhali als Sonic en Noah Amhali (de zoon van Najib Amhali) als de jonge Sonic
Regisseur: Jeff Fowler

Sonic

Premiere verslag

Afgelopen zondag trotseerden we heel toepasselijk wind en weer om aanwezig te zijn bij de première in Pathé Arena. Toepasselijk want op Wikipedia is te lezen dat Sonic de wind belichaamt. Speciaal voor vandaag was er dan ook een blauwe loper uitgerold. Naast Sonic was ook de gehele familie Amhali aanwezig. Najib Amhali heeft zijn stem geleend aan de Nederlandse Sonic. Toen ze op zoek gingen naar de stem voor de jonge Sonic, stelde Najib voor om zijn zoon Noah daarvoor te vragen. Zo ontstond er een leuke samenwerking tussen vader en zoon.

In de zaal lag er op de stoelen voor alle bezoekers een mooie goodiebag vol lekkers voor tijdens de film. Voordat we van de film konden gaan genieten werden Najib en Noah nog even naar voren gehaald door Pip Pellens en Sonic voor een kort interview.

Wat vonden wij Sonic?

We waren aangenaam verrast door de film Sonic. Hij is zeker aan te raden voor gezinnen met al iets oudere kinderen. De film heeft namelijk een kijkwijzer gekregen van 9+. De film is nou niet heel spannend of eng, maar in een aantal scènes wordt er wel flink gevochten (zonder bloed). Mijn meiden waren daar niet erg van onder de indruk en vonden de film met name heel erg grappig. Zelf zou ik hem nog wel een keertje in het Engels willen zien, omdat de grappen van Jim Carrey dan waarschijnlijk toch net wat grappiger zijn.

SONIC draait vanaf 13 februari in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie.

Andere films die vanaf februari in de bioscopen te zien zijn:
Kruimeltje; de strijd om de goudmijn
Prinses Emmy in een magische paardenavontuur
De Grote Slijmfilm
Spike en de magische steen

Sonic

Winactie SONIC is gesloten

Ik mag maar liefst 3 pakketten verloten met daarin een rugzak, een frisbee en een lichtgevende shoe clip.

De winnaars zijn:

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Sonic
Spread the love

61 thoughts on “Film tip| SONIC nu te zien in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.