Sinterklaas Bloghop 2023

Sinterklaas Bloghop 2023

Nog even en de Sint en zijn Pieten zijn weer in het land en mogen de eerste schoentjes gezet worden. Een echte traditie is ondertussen ook de Sinterklaas Bloghop geworden. Dit jaar kun je maar liefst langs 10 van de leukste mama/lifestylebloggers hoppen. Allemaal hebben ze een leuke winactie voor je klaarstaan. Ik natuurlijk ook en ik mag een videospel verloten. Hop je mee?

Wat is een BlogHop?

Voor wie nog niet bekend is met de bloghop; de bloghop is een virtueel treintje waarbij je van de ene blogger naar de andere vervoerd wordt door middel van een linkje in elke blog. Het is een erg leuke manier om nieuwe bloggers te ontdekken, maar wat het nog leuker maakt, is dat elke blogger ook een spannende winactie voor je in petto heeft! Tijdens deze Sinterklaashop bezoek je 10 andere gezellige bloggende mama’s. Dus zet een pot verse thee of kop koffie met wat kruidnootjes en laat je verrassen door boeiende verhalen en mooie acties van deze Sinterklaas Bloghop 2023.

Welkom bij… Mama’s Liefste

Sinterklaas Bloghop - Mama's Liefste

Leuk dat je bent aangekomen bij mijn blog; Mama’s Liefste. Wellicht ben je hier al eens eerder geweest, maar misschien is dit de eerste keer. Mijn naam is Fleur en ik ben moeder van 2 lieve meiden van 11 en 15 jaar. Omdat mijn dames al wat ouder zijn is dit geen Mamablog met bevalling-, borstvoeding- en consultatiebureauverhalen. Op Mama’s Liefste deel ik graag mijn verrassingen en lifehacks in het moederschap. Dit kunnen nieuwe producten zijn ook leuke uitjes met het hele gezin. Elke dinsdag doe ik een rondje in Bloggerland op zoek naar de leukste winacties en deel ik deze ook op mijn blog – De Leukste Winacties in Bloggersland. Hierbij een aantal voorbeelden van mijn eigen blogs:

Ook heb ik op het moment nog een aantal andere leuke andere winacties lopen. Dus doe meteen ook even mee, nu je hier toch bent. ;)!

Dank je wel… Happinessfromme

Het leuke van de Bloghop, dat ik zelf ook nieuwe blogger leer kennen. Nu ken ik haar blog wel, maar heb ik Nadia zelf nog niet eerder ontmoet.

Nadia, een levendige dertiger, getrouwd en moeder van de achtjarige Daan. Samen wonen ze in het prachtige Noorden, in een jaren-’30-huis, waar ze hard in aan het klussen zijn. Op haar blog, Happinessfromme, deelt ze met passie verhalen over ouderschap, smakelijke recepten, boeken, lifestyle en meer. Haar artikelen zijn altijd eerlijk en oprecht en soms een beetje eigenzinnig of misschien wel shocking, want taboe’s gaat ze zeker niet uit de weg…. Net zoals in het echte leven, zoals Nadia is.

Momenteel heeft Nadia ook een heel leuke winweek op haar blog Happinessfromme, dus ga daar zeker ook een kijkje nemen. Alle winacties lopen nog tot 25 november.

Sinterklaas Bloghop Winactie

Nu is het de beurt aan mij om ook ik iets weggeven. Ik heb voor jullie de keuze uit een game voor de Nintendo Switch of de PS4, The Grinch: Christmas Adventures. Een leuke game om te spelen voor jong en oud. Net als The Grinch ben ook niet zo van de kerst, geef mij maar Sinterklaas.

The Grinch: Christmas Adventures

In het vredige Whoville houdt elke Who van zingen, cadeaus geven en feestvieren, allemaal zaken waar de Grinch een grondig hekel aan heeft. Help daarom de Grinch en zijn trouwe hond Max bij het stelen van alle cadeaus in Whoville. Je moet uiterst voorzichtig te werk gaan om het irritante kerstkoor te vermijden, de altijd enthousiaste Who’s te ontlopen en alle feestelijke tierelantijntjes te omzeilen. Gelukkig heeft de Grinch een paar briljante, ondeugende plannen bedacht, zoals het aantrekken van een kerstmankostuum om ongezien rond te sluipen, het gebruiken van een zuurstoklasso om handig te manoeuvreren, het inzetten van een supersnel snowboard om speciale racegebieden te bereiken, en nog veel meer. Bovendien kan de Grinch sneeuwballen gooien om alle hinderlijke wezentjes die in de weg lopen te bevriezen.

.

Ervaar een Grinch-achtig leuke tijd terwijl je Kerstmis steelt in deze betoverende platformgame en draag tegelijkertijd bij aan het laten groeien van het kleine hartje van de Grinch!

  • Heb vreselijk veel plezier: Sluip en steel cadeaus als de Grinch en zijn hond Max.
  • Speel Grinchy gadgets vrij: puzzels op om vaardigheden te krijgen! Gooi sneeuwballen, vermom je als de kerstman, gebruik een zuurstoklasso of jetpack en meer!
  • Kom in de stemming: De Grinch wil Kerstmis tegenhouden, maar jij kunt helpen om zijn hart drie keer zo groot te maken!
  • Beleef een klassieker: Met beelden gebaseerd op het boek van Dr. Seuss en besturing voor jonge spelers.

Winactie The Grinch: Christmas Adventures

In samenwerking met Day One PM mag ik een code voor de Nintendo Switch of PS4 verloten van The Grinch: Christmas Adventures

The Grinch: Christmas Adventures
  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij of je de code voor de Nintendo Switch wilt of de PS4
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook  | Instagram  Twitter wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 25 november. De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Volgende hop…

En natuurlijk mag ik je dan ook weer doorsturen naar de volgende blogger. Dit is Inge van Inge Beleeft. Inge heb ik al wel een paar keer mogen ontmoeten op de Blogger by Nature events. Op haar blog vind je heel veel informatie over hoogsensitiviteit. Anders dan op de sites van HSP coaches vind je hier veel en haar ervaringsverhalen. Veel onderwerpen zijn al besproken (van vakantie tot rouw tot hoe ga je om met), maar er staan er ook heel veel op haar lijstje nog te schrijven. 

Klik hier en hop door naar Inge Beleeft en maak kans op de Adventskalender Lego Harry Potter

Tot slot wil ik nog even Amanda bedanken voor de organisatie van deze Sinterklaas Bloghop. Dan rest mij verder niets anders dan je een fijne Bloghop te wensen en hopelijk ook met een mooie prijs.

Image by Freepik

Spread the love

82 thoughts on “Sinterklaas Bloghop 2023

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.