Thule hondenbench

Thule introduceert… Allax, Outset en Paramount

Onder de slogan ‘Bring your life‘ heeft Thule al een breed assortiment aan producten. Maar recent heeft Thule daar nog een paar heel mooie nieuwe producten aan toegevoegd. Zo komt Thule in het nieuwe jaar met een eigen hondenbench, hebben ze de eerste tent die op de trekhaak gemonteerd kan worden en is hun populaire Paramount-tassencollectie vernieuwd. Lees er hier alles over.

Thule Allax hondenbench

Thule staat er om bekend dat ze alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl willen vervoeren. Daarbij geven ze je de vrijheid om je actieve leven vorm te geven. Dat geldt nu ook voor je trouwe viervoeter. De Thule Allax is een slim ontworpen hondenbench, die zelfs de zwaarste crashtests doorstaat. Deze hondenbenche is een stijlvolle, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor actieve hondenbaasjes. Het zal de eerste zijn van vele hondenvervoersmiddelen die door Thule wordt gelanceerd. Dus ”Bring your dog”!

Hondenbezitters zullen de duurzame materialen van de bench waarderen. Zeker met de slimme ontwerpdetails, zoals de soepele opening en sluiting van de deur en het ingebouwde veiligheidsslot voor extra veiligheid. Daarbij blijft de bench tijdens het rijden stevig op zijn plaats zitten, zonder te rammelen.

Thule Allax hondenbench

Thule Allax zal januari 2024 verkrijgbaar zijn in tien verschillende versies. De prijs variërend van €549,95 (voor de kleinste maat, XS) tot €799,95 (voor de grootste maat, XXL).

Thule Outset – de eerste tent die op de trekhaak gemonteerd kan worden

We kende al de prijswinnende Approach-daktent, maar daar is nu de Thule Outset bijgekomen, ’s werelds eerste autotent die rechtstreeks op de trekhaak van je voertuig gemonteerd kan worden. Deze slimme tent is zo ontworpen dat je met comfort op avontuur kunt.

De positionering van de tent aan de achterkant van je voertuig zorgt voor optimale aerodynamica. Hierdoor zul je efficiënter brandstofverbruik zien of een groter bereik van de autoaccu. Daarnaast kunnen kampeerders te allen tijde vertrouwen op de stevige bevestiging van de tent aan de achterzijde van het voertuig, die bestand is tegen diverse weersomstandigheden.

Thule Paramount tassencollectie

De populaire Thule Paramount collectie staat bekend om haar functionaliteit, comfort en veiligheid, die het actieve stadsleven vereenvoudigen. Deze vernieuwde tassencollectie biedt nu verbeterde functies en nieuwe stijlen, waardoor het reizen door de stad nog gemakkelijker wordt. Met een uitgebreidere selectie aan tassen, waaronder rugzakken, crossbodytassen, een tote bag en een innovatieve hybride fietstas, is deze collectie perfect geschikt voor een relaxte werkdag of een ontmoeting met vrienden.

Thule Paramount tassencollectie

Lees ook: alles over de Thule Subterra

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.