Video van Sint 2023 - de Magische stoomtrein

Video van Sint, alweer voor het 15e jaar!

Gisteren is de voorpret begonnen met de start van het Sinterklaasjournaal. De dagen kunnen nu worden afgeteld tot de Goed Heiligman weer voet op Nederlandse bodem zet, als alles natuurlijk volgens plan verloopt. Deze tijd zit vol tradities en eentje daarvan is Video van Sint. Dit jaar bestaat ze al 15 jaar. Wij hebben heel wat leuke DVD’s en filmpjes liggen van de meiden die toegesproken werden door de Sint. En nog een traditie, ik mag ook dit jaar weer codes weggeven voor het bestellen van de complete set. Doe je mee?

Video van Sint

Al 15 jaar lang vervult Video van Sint Nederlandse huishoudens met onvergetelijke Sinterklaaservaringen. Maak makkelijk en snel je eigen gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas maken voor je gezin, familie of vriendengroep, met wie je samen pakjesavond viert. Elke jaar is er een nieuw avontuur van de Sinterklaas, zijn er nieuwe liedjes en is het mogelijk om persoonlijke weetjes toe te voegen, zoals de namen van de kinderen (of papa, mama, opa en oma), met eigen foto’s toevoegen aan het Grote Boek. Ook kun je Sint vragen om de plek waar de cadeautjes verstopt zijn te verklappen aan het einde van de video.

Video van Sint 15 jaar

De magische stoomtrein

Dit jubileumjaar is er ook weer een gloednieuw avontuur: “De Magische Stoomtrein”. In een 14 minuten durend avontuur, staat de Sint ook even stil bij alle aanwezigen (max 10 personen). Hij weet natuurlijk ieders naam, hobby’s, maar kan hij naast complimentjes over school of zwemles, sommige ook even streng toespreken over bijvoorbeeld het beter opruimen van je kamer of het leeg eten van je bord. De blik op de gezichten van de kinderen is onbetaalbaar als ze horen hoeveel Sint over ze weet.

Naast de namen en weetjes, kun je ook 2 persoonlijke foto’s laten voorkomen in het Grote Boek en nog eens 3 verschillende foto’s verdeeld over de hele film. En niet onbelangrijk, de Sint kan ook de verstopplek van de cadeautjes verklappen. Dit is allemaal optioneel en je kunt dus zelf kiezen wat past bij jouw gezin en het moment van vertonen van de Video van Sint.

Bestellen en personaliseren van Video van Sint

Het leuke van de Video van Sint is dat je deze video grotendeels zelf kan invullen. De video biedt ruimte voor 10 personen, dus ook ideaal voor groepen en gezinnen. Je kunt daarbij kiezen uit 6 verschillende onderwerpen, waarvan 2 optioneel, uit bijna 500 keuzes. Zo zit er voor iedereen wel iets passends bij.

De Video stel je gemakkelijk zelf samen online en is daarna te bestellen via een download of DVD. De download is al binnen een uur beschikbaar om te bekijken en te downloaden. Ideaal dus als je nog even last-minute iets wilt regelen.

Wanneer je de DVD bestelt, zal deze discreet verpakt worden opgestuurd in een witte envelop. Zo valt hij dus ‘anoniem’ in de brievenbus. Bij iedere DVD-bestelling zit een gesigneerde kaart van Sint en een envelop uit Spanje.

Kies je voor het meest uitgebreide versie, ontvang je naast de download en DVD, ook een verjaardag video, 5 extra verhaaltjes, de gesigneerde kaart, en een envelop uit Spanje.

Extraatjes

Natuurlijk zitten er ook weer een aantal extraatjes om jouw ervaring compleet te maken zoals optionele toevoegingen van Sinterklaasliedjes, extra verhaaltjes, en zelfs extra Post van Sint, met 5 prachtige gesigneerde kaarten van het avontuur met bijbehorende envelop uit Spanje.

De mooiste herinneringen

Of je nu gaat voor de snelheid van een download, de charme van een DVD, of de volledigheid van de Compleet versie, Video van Sint garandeert een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Bestel vandaag nog via deze link en bereid je voor om samen met Sinterklaas op avontuur te gaan in “De Magische Stoomtrein”!

Disclaimer: Ondanks de inflatie is de prijs van Video van Sint dit jaar gelijk gebleven, waardoor deze bijzondere ervaring betaalbaar blijft voor iedereen.

.

Winactie Video van Sint is gesloten

In samenwerking met Video van Sint mag ik 3 codes verloten voor de complete set van Video van Sint.

 • De winnaars zijn bekendgemaakt en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

24 thoughts on “Video van Sint, alweer voor het 15e jaar!

 • Iris Vroegop says:

  Het zou leuk zijn als sinterklaas onze dochters toespreekt. Ze zitten aan het sinterklaasjournaal gekluisterd, dus een persoonlijke boodschap van de sint zou heel bijzonder zijn.

 • Woooow wat een gave blog! En wat word ik enthousiast van deze video! Mijn dochtertje is 4 en zit sinds kort op school Sinterklaas leeft dus ontzettend we kijken uit naar de intocht zaterdag! Hoe gaaf zou dit zijn voor haar om te laten zien op 5 december! Een extra spannende toevoeging voor pakjesavond!

 • Zou zo leuk zijn voor onze 3 kids.. Naast de opa’s en oma’s komen hun grote neef van 19 en nichten van 20 en 21, dit jaar gezellig mee vieren. Dat zou toch n hele mooie verrassing zijn, zou die gezichten wel willen zien, als de Sint zegt dat ze hun bijvoorbeeld hun kamer weleens mogen opruimen!

 • Elise Horsten says:

  Waarschijnlijk is dit de laatste pakjesavond voor ons gezin aangezien het voor mijn jongste dochter waarschijnlijk het laatste jaar is dat ze gelooft. Daarom zou ik het geweldig vinden als ze er dit jaar nog even helemaal in meegezogen wordt. Ik vind het heerlijk om die gespannen koppies te zien als Sint tegen ze zegt hoe goed ze het doet op school of dat ze echt wel beter moet gaan eten.

  • Mijn jongste maakt het sinterklaasfeest dit jaar zo bewust mee. Hij is al 2 weken aan het afkruisen tot het sinterklaasjournaal begon en nu tot de intocht. Ik zou het geweldig vinden zijn koppie te zien als de Sint hem toespreekt via de tv. Zijn twee oudere broers genieten overigens ook nog volop mee!

 • Mijn jongste maakt het sinterklaasfeest dit jaar zo bewust mee. Hij is al 2 weken aan het afkruisen tot het sinterklaasjournaal begon en nu tot de intocht. Ik zou het geweldig vinden zijn koppie te zien als de Sint hem toespreekt via de tv. Zijn twee oudere broers genieten overigens ook nog volop mee!

 • Mijn zoontjes vinden de pieten van de club van Sinterklaas helemaal geweldig! Deze video maakt pakjesavond iedere keer zo extra magisch. Ze verbazen zich steeds hoeveel sinterklaas toch over hun weet te vertellen!

 • Ik maak graag kans! Dit jaar vieren we waarschijnlijk voor het laatst pakjesavond met de hele familie. Het lijkt me leuk als neefje en nichtje, én opa en oma toegesproken worden door sint, als verrassing.

 • Wat een leuke actie! Ik wil graag mee spelen voor onze dochter Mila van 5. Al een week aan ‘t kijken naar sinterklaas en vanmiddag met spanning gekeken naar de intocht! Heerlijk deze tijd 🥰
  Ze is heet lief geweest en zou graag een boodschap krijgen van de Sint!

 • Ik zou het geweldig vinden als Sinterklaas onze oudste toespreekt. Hij weet dit jaar voor het eerst van het grote geheim, maar weet gelukkig heel goed mee te spelen voor zijn 2 zusjes en broertje. Echt geweldig van hem!

 • Saskia Van varick says:

  Ik zou graag samen met mijn familie toegesproken worden door de Sint. Mijn twee nichtjes zullen hun ogen uitkijken als de Sint hun aanspreekt. Dat lijkt me echt heel leuk.

 • Ik doe heel graag mee voor onze zoontjes. Dit jaar is het laatste ‘gelovige’ jaar van onze middelste en ik zou nog zo graag even genieten van die blikken vol verwachting en verwondering wanneer Sint ze persoonlijk toespreekt :-)!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.