Nintendo Feestdagen 2023

De perfecte Nintendo Switch activiteiten- en cadeautips voor de feestdagen

Het is november en de feestdagen staan alweer bijna voor de deur. De ideale tijd om gezellig samen achter de Nintendo Switch te kruipen. Om in je eentje helemaal in een avontuur te duiken, of juist samen met of tegen elkaar gaan voor de winst. Dit najaar zijn er weer een aantal leuke games uitgekomen. Hieronder vind je een overzicht van de aanraders voor Gifting Season 2023. 

Nintendo Switch-familie

Wij hebben al jaren de Nintendo Switch en zijn daar superblij mee. Het is de perfecte console waarmee je altijd en overal kan spelen, zowel alleen als samen. Naast de Nintendo Switch is er nu ook een Nintendo Switch OLED-Model en Nintendo Switch Lite.

.

Nintendo Switch – OLED-Model Mario Edition (rood)

Op 20 oktober werd er een speciale Nintendo Switch – OLED-Model Mario Edition (rood) gelanceerd. Niet alleen heeft de Nintendo Switch een rode kleur, maar ook is er op de achterkant van de houder een schaduw van Mario te zien, terwijl binnen in de houder munt-icoontjes zijn verstopt.

Nintendo Switch Lite Animal Crossing: New Horizons

Bij ons thuis nog steeds een van de meest gespeelde games is wel Animal Crossing: New Horizons. Voor de echte fans zijn er nu ook twee nieuwe bundels van Nintendo Switch Lite beschikbaar, waarmee in de handheld-modus gespeeld kan worden. Op de Timmy & Tommy Aloha Edition en Isabelle Aloha Edition staat de game Animal Crossing: New Horizons al geïnstalleerd.

Nintendo Switch Sports-set

Zijn je goede voornemens elk jaar om mee te gaan sporten, maar lukt het je niet om naar de sportsschool te gaan. Zet dan Nintendo Switch Sports-set op je verlanglijst. Je ontvang je een Nintendo Switch-systeem samen met een actieve sportgame Nintendo Switch Sports en drie maanden Nintendo Switch Online. Zo kun je meteen je favoriete game spelen en vrienden en/of familie proberen te verslaan in een strijd naar de overwinning. Zo wordt ook samen sporten extra leuk.

Mario Kart 8 Deluxe Circuit-uitbreidingspas

Nog een game waar we hier in huis geen genoeg van krijgen is Mario Kart. Wist je met de fysieke Mario Kart 8 Deluxe Circuit-uitbreidingspas over 48 geremasterde en nieuwe circuits kunt racen? De pas is verdeeld over zes sets. Inmiddels zijn vijf sets uit, en komt de laatste set met 8 circuits voor eind 2023 uit. Je hoeft maar 1 pas te kopen om toegang te krijgen tot alle extra circuits. Wel moet je, om de Circuit-uitbreidingspas te kunnen spelen, de game Mario Kart 8 Deluxe hebben.

Super Mario Bros. Wonder

Mario is terug met een nieuw 2D-avontuur. Betreed de wonderlijke wereld in Super Mario Bros. Wonder, waar wonderbloemen alles volledig op z’n kop zetten. Ervaar buizen die tot leven komen en verander in Olifant-Mario om vijanden uit de weg te ruimen met je slurf. Super Mario Bros. Wonder is beschikbaar sinds 20 oktober.

WarioWare: Move It!

Kom in beweging en schud, sla, dans, wiebel en buig met je Joy-Con Controllers in meer dan 200 bliksemsnelle microgames die maar een paar seconden duren. In deze game is het mogelijk om samen te spelen met maximaal vier spelers. WarioWare: Move It! is beging deze maand uitgekomen op Nintendo Switch

Pikmin 4

De Pikmin zijn terug voor een grootse missie in Pikmin 4. Ga op avontuur met de kleine, schattige wezentjes op een mysterieuze planeet. Laat ze groeien, pluk ze en geef ze opdrachten terwijl je de nieuwe wereld samen met ruimtehond Otsjin ontdekt. Pikmin 4 is nu beschikbaar en misschien wel een van de schattigste games die er dit jaar is uitgebracht.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijg je alle vrijheid om de wereld van Hyrule te ontdekken en je creativiteit de vrije loop te laten. Ontdek Hyrule op land, in de lucht én onder de grond om het kwaad in het koninkrijk te verdrijven. Deze game is misschien wel één van de best

Image by DCStudio on Freepik

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.