Review | Poopsie Slime Surprise Poop Packs

Review | Poopsie Slime Surprise Poop Packs

Ken je Poopsie Slime nog? De eenhoorn die echt glitterslijm kan poepen? In de afgelopen jaren is Poopsie Slime flink uitgebreid met o.a. de lama, maar ook kleinere varianten zoals de Cutie Tooties Surprise, Sparkly Critters en de Poop Packs. Die laatste Poopsie Slime doosjes zijn zojuist uitgebreid met nieuwe edities. Wij kregen een doosje uit deze serie toegestuurd om thuis uit te proberen. Dat lieten de kinderen zich geen 2x zeggen, maar of dat helemaal goed ging, lees je hier.

Poopsie Slime Surprise Poop Packs

Poopsie Slime Surprise

Toen ik de eerste keer hoorde van de Poopsie Slime Surprise Eenhoorn, moest ik hard lachen, maar wist ook meteen dat dit een blijvertje zou zijn, zolang eenhoorns, glitters en slijm kinderhartjes sneller zouden laten kloppen. En dat is zeker gebeurd, afgelopen december kwam er de Llama bij en de familie werd compleet gemaakt. Samen met verschillende aanvulpakketjes, kunnen de meiden hun lol met slijmmaken op. Afgelopen week probeerden we een nieuwe Poop Packs.

Poop Packs

Met een Poopsie Slime Surprise Poop Packs maak jij je eigen magische eenhoornslijm. In deze vernieuwde dozen vind je 10 leuke verrassingen om open te maken. Hiermee kun je meerdere keren je slijm zelf customizen. De Poop Packs komen allemaal met een schattige sleutelhangerpop en een speciaal flesje voor het mengen van het slijm. Nieuw zijn de verrassingsparels die een speciale geur met zich meebrengen. Voeg deze toe om het slijm heerlijk te laten ruiken en bewaar het slijm in de sleutelhanger als een échte verzamelaar!

Elke Poop Pack bevat:

  • 2x eenhoorn foodpakketten voor twee keer zoveel slijm
  • Een nieuwe slijmtextuur
  • Eenhoorn magic packet
  • Nieuwe eenhoornlepel en fles
  • Nieuwe Poop sleutelhangers
  • Geurparels en een verzamelblad

Onze ervaring

Een ochtendje hard werken aan al het schoolwerk werd beloond met een Poop Pack. De eerste reactie was dat het wel leek op een Happy Meal-doosje. Verrassend was dan ook dat er een echt hamburgerdoosje in zat. En na het afwikkelen van de buitenste laag kwam er ook een doosje frietjes tevoorschijn met een verrassingszakje.

Ondanks dat we al vaker Poopsie Slime hebben gemaakt, volgden we toch zo goed mogelijk de handleiding. Ze mochten zelf de 2 bij elkaar horende zakjes in het bakje doen (heel fel oranje slijm) en 3 minuten roeren. Met de stopwatch ernaast wachten we daarna even 2 minuten om de slijm te laten rusten. De volgende stap was om de slijm in je handen droog te kneden. Helaas werkte dat niet zo goed. De slijm was toch nog veel te nat en bleef zo aan de handen kleven, dat we het er niet meer afkregen.

Gelukkig zat er nog een 2e set zakjes in de Poopsie Slime Surprise Poop Packs. Zo konden we het nog eens proberen. Deze keer roerde ik de 2 zakjs door elkaar heen, lieten we de slijm wat langer rusten en sloegen we de stap om de slijm droog te kneden met de handen over. Dat ging gelukkig een stuk beter. Poopsie Slime is nu eenmaal een waterslijm (zoals mijn dochters dat noemen) en moet dus wel een beetje plakkerig blijven. Maar deze keer plakte het niet zo erg aan onze handen.

De volgende stap was om de slijm een lekker geurtje te geven met de geurparels uit de Poopsie Slime Surprise Poop Packs. Deze roken verrassend lekker fris. Je kunt ze stuk maken in het bekertje met het lepeltje (beiden meegeleverd) en daarna door je slijm roeren. Ook dat maakte de slijm niet te waterig en bleef in prima consistentie. Iedereen blij!

Tip: maak de Poopsie Slime Surprise Poop Packs slijm samen met je kinderen en neem wat langer de tijd om de slijm te laten rusten. De stap om de slijm in je handen droog te kneden kun je dan het beste overslaan.

De meiden vonden het erg leuk om te doen en een doosje Poopsie Slime Surprise Poop Packs zal dan ook een geliefd (verjaardags)cadeautje zijn voor iedereen die van slijm maken houdt.

Andere Poopsie Slime Surprise reviews

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.