Poopsie Surprise Slime Llama, is terug als slijmpoepende lama

Hoe je als ouder het misschien ook probeert te ontlopen, slijm is en blijft een hit. Ook tijdens de aankomende feestdagen zullen op veel verlanglijstjes speelgoed die met slijm maken te maken hebben, voorkomen. Eentje daarvan is zeker de Poopsie Slime Surprise. Na de eenhoorn van vorig jaar is dit jaar de serie uitgebreid met het nieuwe lievelingsdier, de lama. Wij mochten de Poopsie Surprise Llama alvast uitproberen.

Poopsie Surprise Slime Llama

Vorig jaar maakte we kennis met de Poopsie Surprise Slijm Unicorn. Tijdens de speelgoedbeurs eerder vorig jaar, had ik al een kleine demonstratie gezien en wist ik meteen dat dit een hit zou worden. MGA had namelijk alles waar de meisjes van nu van houden samen gevoegd in een speelgoed pop; de Poopsie Surprise Slijm Unicorn. Zo zit er een verrassings / unboxing element is, slijm, glitters en natuurlijk de eenhoorn. Dit jaar is de Poopsie Surprise Slijm familie uitgebreid met de Poopsie Surprise Slime Llama.

Suprise

Poopsie Surprise Slime Llama

De naam Poopsie Surprise Slime Llama zegt het al; Surprise. Ook deze trend is de aankomende feestdagen terug te vinden op de verlanglijstjes. Er zijn 2 verschillende Lama’s te vinden verpakt in een extra groot frisdrankblik. Wordt het Bonnie Blanca of Pearly Fluff? Beide hebben een parelachtige look met superlieve, grote ogen, lange wimpers en een schattige outfit. Maar naast de Llama vind je in de verpakking ook 20 verrassingen, zoals een parodiefles, lepel, verzamelbare sleutelhanger, T-shirt, luier, glittertoilet, 4 eenhoornvoer-slijmzakjes, 4 magische zakjes, 4 glanszakjes, 1 sprankelzakje en 1 maatbeker.

Slijm maken

Het leuke van deze schattige Poopsie Surprise Slime Llama, is dat zij op magische wijze slijm kan poepen. Voer haar het eenhoornvoer-slijmpoeder met het speciaal lepeltje en laten haar drinken uit haar flesje. Als je haar dan even later op het glittertoilet zit, gebeurt er iets wonderbaarlijks! Ze poept magische verrassingspoep (slijm) uit! Met de meegeleverde magische zakjes maak je zo slijm met magie, glans en sprankels!

Poopsie Surprise Slime Llama

Spelen

Naast het poepen van slijm is Bonnie Blanca of Pearly Fluff ook gewoon een hele leuke pop om mee te spelen. Ze helaas heeft ze niet van dat prachtig haar zoals de Poopsie Surprise Slime Unicorn, maar kun je haar wel aan en uitkleden. Op haar hoofd heeft ze wel een hoorntje, zoals een Unicorn. Ik weet zeker dat ook zij een echt vriendinnetje voor je (klein) dochter zal zijn.

Bovendien is het fijne van de Poopsie Surprise Slime poppen, dat de zakjes met eenhoornvoer-slijmzakjes en andere toevoegingen gewoon ook los verkrijgbaar is kleine setjes of in een grote Rainbow Slime Kit koffer zijn. Zo blijft het niet bij een eenmalig truckje, maar kun je het verschillende keren uitproberen en al je vriendjes en vriendinnetjes ermee verstelt doen staan.

Zijn jouw kinderen ook nog steeds zo gek op slijm makem?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.