Het leukste badspeelgoed voor de allerkleinste

Het leukste badspeelgoed voor de allerkleinste

Leuk is ie hoor, de traditionele rubberen badeend, de dobberende vriend met zijn uitgestreken snavel die het dagelijkse badritueel al generaties lang nét iets gezelliger maakt. Dat de gele rakker zo is blijven hangen in zijn ontwikkeling is wel vreemd. VTech en Kleine Giraffe zag het gebeuren en greep in. Beide presenteerde zij hun nieuwste badspeelgoed voor uren baderplezier.

Het leukste badspeelgoed voor de allerkleinste

Vtech’s vrolijke badtrio

Waterpret Eenhoorn, Waterpret Eend en Waterpret Flamingo vormen de nieuwste generatie badvriendjes voor kleintjes van 1 tot 5 jaar. Ze beschikken over een vocabulaire van meer dan 55 zinnetjes en produceren ook geluidjes en melodietjes. Ze zorgen voor interactie, voeden de fantasie en stimuleren zowel motorische als zintuiglijke ontwikkeling. En dat allemaal in bad!

Sympathiek is dat zowel de eend, eenhoorn als flamingo niet solo te water gaan, ze brengen ieder iets mee om te spelen. De eend neemt haar kuiken mee, de eenhoorn een emmertje en de flamingo een mandje, leuk om water mee te gieten. Daar zitten eindeloos mooie verhalen in, laat dat maar aan je kind over.  

badspeelgoed Vtech

Lees ook: 3 voordelen van een badritueel voor het slapen bij je kindje

Het leukste Sophie de giraf badspeelgoed

We kennen allemaal het schattige girafje Sophie. Sophie is een grote speelgoed hit voor de allerkleinste. Niet gek ook dat de collectie de afgelopen jaren flink is uitgebreid. Nu kun je ook samen met Sophie en haar vriendjes lekker spatteren in bad. In de collectie vind je verschillende soorten badspeelgoed.

Pipes Folies waterbuizen festijn

Het waterbuizen festijn is niet alleen erg leuk om mee te spelen tijdens het badderen, jouw kindje leert ook nog eens oorzaak en gevolg! Zodra jouw kindje één van de drie kranen opendraait, ziet jouw kindje:
– Margot de schildpad zwemmen in haar glazen pot
– de molen draaien
– het water uit de bloem komen.
Wanneer jouw kindje één van de kranen weer dichtdraait stoppen deze functies. Als de kranen dicht zijn en jouw kindje de rode tank met water vult verschijnt Sophie de giraf met haar duikbril! Kan dankzij de zuignappen aan het bad worden bevestigd.

Splash en Surf pyramide

Sophie de Giraf en drie zeedieren met felle kleuren die op elkaar gestapeld kunnen worden op de surfplank. Zo worden de handigheid, de fijne motoriek en de logica van uw kindje ontwikkeld. De grappige dieren kunnen ook drijven en je kunt ermee spelen en talloze verhaaltjes mee verzinnen onder badtijd. Ze zijn door hun ronde vorm gemakkelijk vast te pakken, te bewegen en op de stok van de piramide te rijgen. De voet van de piramide, die de vorm van een surfplank heeft, kan heel slim gemakkelijk en stevig aan de badkuip worden vastgemaakt door middel van de twee zuignappen.

Badpuzzel

Badpuzzel Sophie de Giraf is een badspeeltje met Sophie de giraf en haar vriendjes, een pinguïn, een walvis, een slak, een beer en een lieveheersbeestje. Van de vormen kan een speelplateau gemaakt worden om talloze verhaaltjes op te verzinnen. De grappige figuurtjes zijn ook op verschillende vormen te bevestigen. Heel fijn is dat de figuurtjes en vormen drijven op het water voor nog meer spelpret voor uw baby!
de figuurtjes en vormen water spugen als erin geknepen wordt. De afgeronde vormen vergemakkelijken het knijpen, ook voor de allerkleinste.

Duikboot

Ja baby zal zich vermaken in bad met deze leuke duikboot! De duikboot is gemakkelijk op de bodem van het bad te bevestigen dankzij de zuignap onderop. De bal waar Sophie de giraf in zit is gevuld met water en als baby hieraan trekt zal de bal omhoog komen. Als baby de bal weer loslaat zal Sophie de giraf weer in het water zakken en in de duikboot plaats nemen.

Kleine Giraf badspeelgoed

Met welk badspeelgoed speelt jouw kindje graag in bad?

Uitgelichte foto: Shutterstock door ffolas

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.