Eerste coronaproof drive-in familievoorstelling Juf Roos

Het zal even wennen worden voor de populaire kinderhelden Juf Roos en Gijs. Op 13 juni spelen zij namelijk hun theatervoorstelling ‘Juf Roos gaat op vakantie’ niet voor publiek zittend in mooie rode theaterstoeltjes, maar zal hun publiek bestaan uit …. automobilisten en inzittenden. Zaterdag 13 juni wordt Jaarbeurs in Utrecht volledig verbouwd tot eerste coronaproof drive-in theater. Maximaal 100 auto’s met daarin ouders en kinderen kunnen vanuit hun eigen auto de volledige voorstelling van 60 minuten bekijken.

coronaproof drive-in theater met de familievoorstelling Juf Roos

Coronaproof theatervoorstelling

De voorstelling is volledig coronaproof aangezien niemand voor, na of tijdens de voorstelling zijn auto verlaat. Bij aankomst worden de kaartjes gescand door het raam. Ook tijdens en na de voorstelling is er geen reden om de auto te verlaten. Het geluid van de voorstelling wordt uitgezonden via een FM-frequentie en is te beluisteren in de auto via de autoradio. Het is de bedoeling dat de ouders bij aankomst verhuizen naar de achterbank en de kinderen op de voorstoelen plaatsnemen. Bij de populaire Juf Roos hit ‘De wielen van de bus’ toeteren de kinderen mee met het liedje, kunnen de voorlichten van de auto aan en bewegen de ruitenwissers gezellig mee.

De auto’s staan in cirkels rond het toneel in 5 rijen. De inzittenden hebben daarom nooit meer dan 4 auto’s voor zich. Het toneel is extra hoog waardoor iedereen goed zicht heeft op het toneel en de spelers. Ook is de voorstelling te volgen via grote videoschermen aan de zijkant van het toneel. De voorstelling speelt zich af binnen in een hal van Jaarbeurs. Het blijft daardoor altijd lekker koel.

Juf Roos

Juf Roos

Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten. In dit oer-Hollandse YouTube-programma beleven deze twee vrolijke avontur en zingen oer-Hollandse liedjes. In deze complete theatershow gaat Juf Roos op vakantie en beleeft samen met Gijs een doldwaas en muzikaal avontuur.

Juf Roos op vakantie

Juf Roos wil graag op vakantie en Gijs vindt onderweg een weggelopen hondje. Ze komen uit op de boerderij van tante Tulp. Maar waar is tante Tulp toch? In dit nieuwe theateravontuur kunnen de kinderen en hun ouders steeds gezellig mee te doen met de voorstelling. Samen brengen zij het avontuur tot een goed einde. Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.

Voor informatie en kaartverkoop: www.jufroosdrive-in.nl.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.