De Poopsie Slime Surprise was afgelopen december een groot succes uit de zak van Sinterklaas en onder de kerstboom. De Poopsie familie wordt nu uitgebreid met twee nieuwe toevoegingen, de Cutie Tooties Surprise met hun schattige Unicorn-hoorntjes en de Sparkly Critters, die je moet schudden om hun verborgen talent te laten zien. Beiden hebben wij uitgetest en mag ik in een setje ook verloten in deze Party Winweek.

Party Winweek | Cutie Tooties Surprise en Sparkly Critters

Voor wie Poopsie Slime Surprise nog niet bekend is, even een kleine introductie. Combineer een eenhoorn, glitter en slijm en daar is Poopsie. Als je Poopsie de eenhoorn haar speciale Unicorn Food geeft en wat te drinken, poept zij slijm in haar potje. Voeg daar wat Unicorn Magic, Sparkles of Shimmer aan toe en het slijm zit vol met glitters. De droom van elk meisje van nu πŸ˜‰

Sparkly Critters

Sparkly Critters zijn de kleine zusjes van Poopsie. Afhankelijk van welk figuurtje je te pakken krijgt, zal het beestje slijmdrolletjes achterlaten of slijm spugen. Ik moest het zelf 2x lezen maar het is echt zo.

Sparkly Critters

Niet in een WC-rol, maar in een frisdrankblikje vind je jouw Sparkly Critter. Deze leuk diertjes hebben allemaal een sprankelende Unicornhoorn! Welk figuurtje zal jij krijgen – een Tiggicorn, een Kitticorn of … is natuurlijk een verrassing. Naast het beestje, vind je ook een unieke Silly Soda Can. Vul deze met water en kantel de Sparkly Critter achterover terwijl je haar voedt, net zoals een baby! Geef ze daarna haar fopspeen, schud haar vervolgens een minuut lang en kom te weten of ze slijm spuugt of slijmdrolletjes maakt! 

Transformeer de slijm ook weer met de Unicornmagie, Unicornglinsters en/of ultrazeldzame Unicornsprankels. Elke set bevat een hersluitbaar, voedselgerelateerd zakje om slijm in op te bergen en mee te nemen.

Cutie Tooties Surprise

Maak ook kennis met de nieuwe Cutie Tooties Surprise. In deze unicorndrolletjesverpakking met glitters vind je jouw slijmsurprise. Knip hem open met een schaar, of laat de omhulsel knallen door het lipje aan de onderkant om de slijmsurprise uit te trekken. Knijp daarna het slijm eruit voor een leuke en totaal unieke uitpakervaring! Het slijm met een geurtje is beschikbaar in drie verschillende texturen: zo heb je mogelijk water-, knisperend of marshmallowslijm!

Doorzoek het slijm en vind je eigen schattige Cutie Tooties-figuurtje. Sluit na het spelen de regenboogkleurige verpakking opnieuw af met de strip om het slijm op te bergen en vers te houden.

Winactie Cutie Tooties Surprise en Sparkly Critters is gesloten

Zijn jouw kinderen ook gek op eenhoorns, slijm en glitters? Doe dan zeker mee met deze winactie, want ik mag een setje verloten met daarin een Cutie Tooties Surprise en een Sparkly Critters!

De winnaar is

Cutie Tooties Surprise en Sparkly Critters
 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan de andere winacties tijdens de Party Winweken!

Samenwerking
Spread the love

44 Comments on New Poopies in town: Cutie Tooties Surprise en Sparkly Critters

 1. Moeilijke keuze, ik denk dat mijn kinderen beide kei leuk zouden vinden. Ik ga gaan voor de echte slijmervaring : de Cutie Tooties Surprise.

 2. Ik ben het meest bwnieuwd naar de surprise. Super grappig toch slijm uit een drolletje halen. Met kids in de poep en plas fase is dat toch te gek?

 3. Mijn dochter kijkt uit naar de Cutie Tooties Surprise! Elke keer als de reclame voorbij komt, roept ze: die wil ik voor mijn verjaardag! (Maar ze is net 2 maanden geleden jarig geweest… πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚)

 4. Ze gaat ze beide zo geweldig vinden
  Denk ze stiekem de sparkley critters voorrang geeft maar ze beide geweldig gaat vinden , er is gek van slijm, glitters en eenhoorns, dus de magische combinatie

 5. Ik kijk het meest uit naar de sparkly critters. Ze zijn allemaal zo schattig. Onze kinderen zouden ze geweldig vinden. Ik maak graag kans.

 6. Als grote fan en liefhebster wil ze beide super graag , maar de poopsie cutie, vind ze alvast Spannend, in hoop mijn 8j kleindochter hiermee te kunnen verrassen een trotse oma

 7. Dat is moeilijk want ze zijn beide erg leuk. De Sparkly Drifter kennen we nog niet zo goed dus daar zijn we erg nieuwsgierig naar.

 8. Hi, mijn dochtertje kijkt uit de Tootsie Sparkly Glitters. Ik heb wel eens 3 van die slime dingen gekocht vorig jaar voor mn dochtertje, zoontje Γ©n mezelf haha. Moet zeggen dat ik het zelf ook wel leuj vond πŸ˜› Heb je ook geliked op insta, fb en Twitter 😊 Fijne dag πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ

 9. Wauw ik ga heel erg hard duimen! Mijn kleinkinderen zullen het geweldig vinden mocht ik de gelukkige zijn! De Sparkly Critters gaat onze keuze naar uit! Maar ik vind ze beide erg leuk!

 10. Mijn kleindochter die gek is op eenhoorns gaat voor Sparkly Critters, dat vindt ze zΓ³ leuk!

  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor haar.

 11. Ooh denkt de sparkly critters stiekem een kleine voorkeur heeft, alhoewel de cutie is ook geweldig en zo spannneendd , haha zelfs deze papa vind het spannend , duim mee voor dochtertje ze zou nogal een ogen open trekken haha

 12. Leuke actie! Ik waag graag een kansje voor mijn dochter. Ze wil graag de sparkly criteria uitproberen πŸ‘πŸ»πŸ€πŸŒˆ

 13. Mijn dochter vindt ze allebei geweldig, maar omdat ze de poopsie cutie tooties vaak op de reclame voorbij ziet komen en daar helemaal DOLLLL op is, gaat onze voorkeur uit naar deze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.