Rainbow High Runway Rush!

Review | Rainbow High: Runway Rush

Welkom bij Rainbow High! Deze kleurrijke modeschool is voor de echte fashionistas en hier draait alles om creativiteit, mode en vriendschappen. De Rainbow High: Runway Rush is een nieuwe game voor alle fans op de Nintendo en Playstation 4 en 5. Ontdek de school en los de puzzels op met je BFF’s. Wij ontvingen het spel en vertellen je er graag alles over.

Rainbow High

Voor wie Rainbow High nog niet kent, even een korte introductie. Op Rainbow High is een modeschool waar de BFF’s Skyler Bradshaw, Ruby Anderson, Poppy Rowan, Jade Hunter, Sunny Madison en Violet Willow hun avonturen beleven. Allemaal hebben ze hun eigen lievelingskleur van de regenboog. Er zijn verschillende poppenseries uitgebracht met allemaal hun eigen kledingsetjes en accessoires. Ook zijn de meiden te volgen in hun eigen geanimeerde serie op YouTube. In deze serie wordt de meiden gevolgd en beleven ze verschillende avonturen. In deze nieuwe videogame kun je nu ook zelf aan de slag op Rainbow High.

Rainbow High: Runway Rush – de game

Als de game begint moet jij je, als eerstejaars van de Rainbow High, melden voor je eerste kunstopdracht; ontwerp en organiseer de Creatieve Lente wedstrijd, met als thema is ‘Alles is kunst’. Het team met het beste idee krijgt de kans om een groot schoolproject te plannen.

Er zijn verschillende plekken op Rainbow High waar je inspiratie kunt opdoen voor je de opdracht. Doorzoek alle lokalen van de school, praat met de andere leerlingen en bewonder de majestueuze eenhoorn in de hal. Verken de gangen van het woongedeelte, de leerlingenlounge en check Sunny’s slaapkamer. Op de eerste verdieping vind je de Regenboogclub, hier vind je alle materialen in het atelier en meer.

Terwijl je aan je opdracht werkt, verzamel je regenboogdiamanten en vind je aanwijzingen om regenboogkluisjes te openen. Help je vrienden bij hun creatieve zoektocht en gebruik de unieke talenten van de verschillende personages om de coolste outfits te ontgrendelen.

Dit project wordt #intens en stelt de vriendschap goed op de proef. Help deze BFF’s met het overwinnen van hun verschillen.

Wat vinden wij van Rainbow High: Runway Rush

Rainbow High: Runway Rush is een kleurrijke game voor alle fans van Rainbow High. Je kunt vrij door de school lopen en bent om de beurt één van de BFF’s. Door middel van verschillende opdrachten in de verschillende lokalen kom je steeds verder in het spel. De opdrachten en de minigames zijn niet al te moeilijk, waardoor het ook leuk is om te spelen voor de jongere fans. De game is dan ook in het Nederlands ingesproken, maar voor sommige opdrachten en uitleg moet je wel kunnen lezen. Dus de allerkleinste spelers, zullen dus wel wat hulp nodig hebben.

Lees ook

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.