Rainbow Vision Rainbow High

Winactie Advent Dag 5 | Rainbow High Vison

Het is alweer de 5e dag van December – de dag dat Sinterklaas zijn verjaardag viert. Wellicht is hij al bij jullie langs geweest of zitten jullie nog in volle verwachting van pakjesavond. Vandaag in mijn feestkalender dan ook een mooi cadeautje voor alle kleine fans van het Songfestival; een echte Rainbow High Vision pop.

Rainbow High Songfestival

Op Rainbow High is het Rainbow Vision-songfestival losgebarsten. De talenten van Rainbow High verwachten voor het achtste jaar op rij de titel in de wacht te slepen, maar Shadow High zal er alles aan doen om zijn concurrenten een toontje lager te laten zingen. Wie zal de juiste snaar bij de jury raken? 

Vanuit Rainbow High worden er twee talentvolle popgroepen naar het songfestival gestuurd om de school trots te maken. Rainbow Divas is de eerste groep en bestaat uit de stralende Diva Meline, Sabrina St. Cloud en Ayesha Sterling. De tweede groep die de eer van de school mag verdedigen heeft K-Pop als thema en heet The Royal Three. Dit drietal bestaat uit Minnie Choi, Tessa Park en Tiara Song.

Neon Shadow is de band die het vertrouwen krijgt van Shadow High om deel te nemen aan het songfestival. In tegenstelling tot het volledig zwart-witte uiterlijk van Shadow High-poppen, combineren deze dames (Mara Pinkett, Harley Limestone en Uma van Hoose) hun schaduw-look met felle neonkleuren en ook bespelen zij zelf verschillende instrumenten.

Van de audities tot de finale: een kijkje achter de schermen

Het Rainbow Vision-festival wordt tot in detail gevolgd in de animatieserie. Hier is te zien hoe de finalisten zich hebben voorbereid en welke obstakels zij hebben moeten overwinnen om een felbegeerde plek in de finale te bemachtigen. Van de gespannen sfeer achter de schermen tot de zenuwen voor de halve finales: alles komt aan bod. Bekijk de afleveringen op het YouTube-kanaal van Rainbow High Benelux.

.

Rainbow High Vision poppen

Zelf kun je ook je eigen Songfestival naspelen met maar liefst negen nieuwe Rainbow High en Shadow High poppen. Deze poppen zijn gebaseerd op de personages die een plek in de finale van het spectaculaire muziekfestival hebben weten te bemachtigen. Samen vormen ze drie bands met ieder een volledig eigen stijl en ze vertegenwoordigen zowel Rainbow High als aartsrivaal Shadow High.

Elke speelset is inclusief een modepop, 2 designeroutfits om te mixen en matchen en een microfoon, kaptafel, instrumenten en een poppenstandaard. De armen en benen kunnen volledig buigen, zodat je haar in allerlei glamoureuze houdingen kunt zetten om met haar te pronken op deze inbegrepen poppenstandaard.

Winactie Dag 5; Rainbow High Vision pop is gesloten

Met dank aan Vertigo6 en MGA Entertainment mag ik Rainbow Vision Rainbow High – Tiara Song verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan een van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

118 thoughts on “Winactie Advent Dag 5 | Rainbow High Vison

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.