Rainbow High Fantastic Fashion 2

Ontwerp en win je eigen Rainbow High: Fantastic Fashion catwalkoutfit

Rainbow High komt met een nieuwe poppencollectie, de Fantastic Fashion. Skyler, Violet, Amaya, Jade, Sunny, Poppy en Ruby gaan deze keer de catwalk op om hun nieuwe catwalkoutfit te showen. En jij kan samen met Kitta DIY ook zelf aan de slag om jouw eigen droomjurk te ontwerpen. Hierbij kun je zelfs je eigen ontworpen outfit in levensgroot formaat winnen, om zelf te dragen. Lees snel hoe je mee kan doen aan deze wedstrijd en natuurlijk alles over de nieuwe Rainbow High: Fantastic Fashionpoppen.

Alle kleuren van de regenboog

De Rainbow High: Fantastic Fashion-collectie bestaat uit zeven verschillende poppen uit de geliefde animatieserie, die te zien is op Netflix. Skyler, Violet, Amaya, Jade, Sunny, Poppy en Ruby zijn stuk voor stuk kleurrijke personages boordevol creativiteit, die hun droom om uit te groeien tot mode-iconen werkelijkheid hebben laten worden. Voor de allereerste keer zijn de schitterende outfits die de personages in de Rainbow High-animatieserie zelf hebben ontworpen ook echt verkrijgbaar. 

Rainbow High: Fantastic Fashion

De nieuwe Rainbow High: Fantastic Fashionpoppen zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkels. Naast een geweldig catwalkoutfit om de show te stelen, komen deze poppen ook met een complete casual outfit en veel accessoires. Zo ook een schetsboek, waarin je kunt zien hoe de personages hun eigen jurken hebben geschetst. 

Tips en tricks van een professional

Speciaal voor de lancering van de nieuwe Rainbow High: Fantastic Fashion heeft de bekende creatieve youtuber Kitty DIY een workshop gemaakt. In deze video, die op haar YouTube-kanaal is te vinden, legt zij uit hoe kinderen hun eigen jurk kunnen ontwerpen en geeft zij hen handige tips en inspiratie voor een geweldig eindresultaat. De jonge fans kunnen daarna zelf hun creativiteit de vrije loop laten en de jurk van hun dromen ontwerpen.

.

Ook hebben andere content creators deze workshop gevolgd. In korte video’s leggen zij uit hoe zij te werk zijn gegaan, waar zij hun inspiratie vandaan hebben gehaald en natuurlijk laten zij zien hoe het eindresultaat is geworden.

Rainbow High Fantastic Fashion ontwerp je eigen droomjurk

Ontwerp en win 

De workshopvideo stimuleert fans om zelf aan de slag te gaan met potlood, stift of wat dan ook en zelf een jurk te ontwerpen. Zij kunnen gratis een Rainbow High Fantastic Fashion-template afhalen bij de winkels van Intertoys of deze downloaden via rainbowhigh.nl. Uit alle inzendingen worden vervolgens drie winnende ontwerpen geselecteerd. De hoofdprijs? De prijswinnaars zien hun eigen creaties tot leven komen als échte jurk in levensgroot formaat, die ze daadwerkelijk zelf kunnen dragen. 

Rainbow High: Fantastic Fashion collectie nu verkrijgbaar

Spread the love

3 thoughts on “Ontwerp en win je eigen Rainbow High: Fantastic Fashion catwalkoutfit

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.