Win Advent Dag 17 Yves Roche

Win Advent Dag 17 | Yves Rocher pakket

Yves Rocher neemt je deze kerst mee op een betoverende reis. Het Franse beautymerk uit het hartje Bretagne heeft ook deze kerst weer een paar mooie en limited edition giftsets uitgebracht. Allemaal heerlijk geurend en een verwennerij voor je huid. Naast hun adventkalender hebben ze ook een eindejaarkalender om na kerst af te tellen naar het nieuwe jaar. Mocht je nog cadeauinspiratie nodig hebben voor de feestdagen, lees dan snel verder en maak ook kans op een Yves Rocher-pakketje.

Limited edition sets

Frozen Lychee; geef je over aan het zachte parfum met een frisse en fruitige allure van Frozen Lychee. De frisse winterlucht komt eraan en bevriest zachtjes deze emblematische kerstvrucht, de lychee.

Spice Infusion: Laat je omhullen door de zachte geur met een plezierige en rustgevende allure van Spice Infusion. Bij het vuur brengt de warmte van de haard ons samen rond specerijen, de iconische geur van Kerstmis.

Shea & Soft Almonds: Wanneer de winter nadert, droogt de kou onze huid uit waardoor ze beschadigd raakt. Om ze te beschermen gebruiken ze een ingrediënt met uitzonderlijke voedende eigenschappen: karitéboter. De huid wordt op die manier weer zacht en voelt aangenaam aan. Om van het aanbrengen van deze verzorgingsproducten een echt rustgevend moment te maken, hebben ze dit assortiment een delicate amandelgeur gegeven.

Voile doré Duo

Diep in het besneeuwde woud creëren de eerste zonnestralen een rustgevende gouden sluier. Doorheen de bladeren met gouden schittering vermengen de geuren van het bos zich met de geuren van specerijen die uit de huizen komen. Een gesofisticeerde en rustgevende mengeling met warme, pittige vanille.

Cadeausets

De Yves Rocher geschenkdozen en sets met hun emblematische of exclusieve geuren zijn met zorg samengesteld om jouw dierbaren gelukkig mee te maken voor Kerstmis.

.

Kalenders 

Wil je de dagen aftellen of de feestdagen nog wat verlengen? Met de nieuwjaars kalender ontdek je elke dag de must-haves van Yves Rocher. De kalender bevat 7 producten in standaardformaat: 4 limited editions en 3 bestsellers.

.

Ook de adventkalender is nog beschikbaar (met korting) met daarin 8 producten in standaardformaat, 13 in reisformaat en 3 stalen, een totaal nieuw assortiment voor een dagelijkse portie plezier met een geschatte waarde van € 110.

Win Advent Dag 17 | Yves Roche pakket is gesloten

In samenwerking met UPR Agency mag ik een mooi Yves Rocher pakket verloten.

  • De winnaar is bekend en ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

146 thoughts on “Win Advent Dag 17 | Yves Rocher pakket

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.