Mario Kart Deluxe 8 Uitbreidingsset 5

Nog meer raceplezier met de nieuwe uitbreidingspas set 5 van Mario Kart

Waar we normaal altijd er een beetje op toezien op niet teveel schermtijd, mag er in de vakantie lekker gegamed worden op de Nintendo Switch. Dan is het dus extra leuk als er een nieuwe uitbreidingspas beschikbaar is van één van je favoriete games. Op 12 juli verscheen namelijk de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas set 5. Dat belooft weer veel nieuwe circuits om te verkennen met nieuwe karakters. Benieuwd welke dat zijn? Lees maar snel verder.

Mario Kart Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe is een populair racespel voor de Nintendo Switch. Het spel bevat een verzameling van circuits uit eerdere Mario-spellen waarop bekende personages uit de Mario-serie tegen elkaar racen. Spelers kunnen gebruikmaken van speciale voorwerpen om hun tegenstanders dwars te zitten, zoals het beruchte Spiny-schild. Het spel introduceert ook antizwaartekracht-zones waarin spelers over muren, watervallen en plafonds kunnen racen voor extra snelheid. Voor beginnende spelers is er een stuurhulpfunctie om hen te helpen op de baan te blijven. Het spel biedt verschillende multiplayer-opties, waaronder lokaal spelen met vrienden via Joy-Con-controllers en online racen. Mario Kart 8 Deluxe is toegankelijk en leuk voor spelers van alle niveaus.

Mario Kart Deluxe 8 Uitbreidingsset 5

.

Uitbreidingspassen

Mario Kart 8 Deluxe werd oorspronkelijk uitgebracht in 2017 voor de Nintendo Switch. Het is een verbeterde versie van het oorspronkelijke Mario Kart 8-spel dat in 2014 werd uitgebracht voor de Wii U-console. Deze versie bevat maar liefst 48 verschillende circuits waarop je kunt racen. Keuze genoeg zou je zeggen, maar toch is er een uitbreidingspas beschikbaar voor dit spel, waarvan de vijfde set zojuist verschenen is. In totaal krijg je met deze uitbreidingspas zes sets die elke acht nieuwe circuits bevatten. Dit zijn circuits in bekende steden (zo ook Amsterdam in set 4) en circuits uit eerder uitgebrachte Mario Kart games. Ook worden er terugkerende personages uit de Mario Kart-serie toegevoegd! Als je wilt lezen welke circuits er in de Mario Kart Deluxe uitbreidingsset vind je ze hier.

Uitbreidingspas set 5 nu beschikbaar

In de 5e set kun je deelnemen aan de Kersenbeker en race je voorbij de sterren op Los Angeles-Boulevard (Mario Kart Tour), scheur over het zand van de Schemersteppe (Mario Kart: Super Circuit), raas door de haven van Kaap Koopa (Mario Kart Wii) en houd je hoofd koel op de Vancouver-Route. De Veerbeker biedt toegang tot de twee klassieke circuits Daisy’s Cruiseschip (Mario Kart: Double-Dash!!) en Maanlichtbaan (Mario Kart Wii), naast een historische tour in Athene-Trip (Mario Kart Tour) en het gloednieuwe circuit genaamd Badderbaan. Elk circuit kan zowel lokaal als online gespeeld worden.  

.

Naast de extra circuits levert set 5 van de uitbreidingspas ook drie extra personages om mee te racen: Kamek (Mario Kart Tour), Petey Piranha (Mario Kart Double Dash!!) en Wiggler (Mario Kart 7). Kies één van deze terugkerende coureurs en racen maar!

.

Geef Mario Kart 8 Deluxe een nieuwe boost met de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas voor meer hellingen, bochten en schansen in maar liefst 48 geremasterde circuits, verdeeld over zes sets die met tussenpozen beschikbaar komen. Leden van Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket krijgen zonder extra kosten toegang tot alle zes sets van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas. Daarnaast is de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas apart te koop in de Nintendo eShop.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.