The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Filmtip | The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Vanaf 16 november draait dan eindelijk het lang verwachte vervolg van The Hunger Games in de bioscoop; The Ballad of Songbirds and Snakes. Deze keer speelt het verhaal zich 64 jaar voor de gebeurtenissen van de eerste Hunger Games-film af. Voor alle fans van deze populaire jongvolwassenen scifi-boeken van van Suzanne Collins, iets waar lang ze 8 jaar op hebben moeten wachten. Het kan niet anders dan dat ook deze film goed ontvangen zal worden. Ik mag 2x een mooi pakket verloten voor The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes goodies, dus doe snel mee!

Het verhaal

In The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes volgen we een jonge Coriolanus Snow, de laatste hoop van zijn in ongenade gevallen familie. Om de eens zo machtige Snow-familie in het Capitool te redden, wordt Snow – zij het met tegenzin – mentor van Lucy Gray Baird, een tribuut uit het arme district 12. Lucy Gray betovert het Panem-publiek met haar charmes, en Snow ziet hierin een kans om hun lot te veranderen. Hij zet alles op het spel waar hij zo hard voor heeft gewerkt en slaagt er samen met Lucy Gray in het tij in hun voordeel te keren. Terwijl Snow worstelt met zowel zijn goede als kwade instincten, bevindt hij zich in een race tegen de klok om te overleven. Uiteindelijk zal blijken of hij zelf een songbird of een snake is.

Film info

Genre; avontuur
Lengte: 158 min.
Kijkwijzer: 12+, geweld, grof taalgebruik
Gesproken taal: Engels
Te zien in: audiodescriptie, IMAX, Dolby Atmos, Dolby Vision, 4D

Cast: Rachel Zegler, Tom Blyth, Viola Davis, Peter Dinklage, Hunter Schafer, Jason Schwartzman
Regisseur: Francis Lawrence

De film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes is vanaf 16 november te zien in de bioscoop

Winactie The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes is gesloten

In samenwerking met Independent Films mag ik 2x een The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes pakket verloten, met daarin 2 vrijkaartjes, het boek, een speldje, een deken, een muts en een mok die verkleurd wanneer er heet water in zit.

  • De winnaars zijn bekendgemaakt en hebben persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met een van mijn andere winactie

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

48 thoughts on “Filmtip | The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.