LeoLeo Het Alpacafeest!

Kom ook het Alpacafeest! van LeoLeo

Welkom op de alpacaboerderij van Boer Hector! Hier beleven zijn alpaca’s Leo, Lea en Luis de leukste avonturen vol met liedjes! Vanaf 7 december is de familiefilm LeoLeo: Het Alpacafeest! te zien in de bioscoop. De grote vraag is of het grote verjaardagsfeest van Luis dit jaar wel doorgaat? Ik mag voor deze film kaartjes verloten voor de première op woensdag 7 december om 15:30 uur in Amsterdam. Kom je ook naar dit feestje?

Het verhaal LeoLeo: Het Alpacafeest!

Twee alpaca’s – Lea en Luis – wonen samen op de boerderij van Boer Hector in Peru. Boer Hector heeft een verrassing! Hij heeft een nieuw alpacavriendje meegenomen, genaamd Leo. Leo moet in het begin wennen aan de nieuwe omgeving, maar al snel is hij vertrouwd met zijn medebewoners. Luis is bijna jarig. Lea wil Luis verrassen met een groot feest en daar zal Leo haar goed bij helpen. Samen met buurmeisje Yma en haar Peruaanse hondje Pablo, willen ze het grootste alpacafeest ooit vieren. Helaas verloopt niet alles zoals gepland en lijkt het erop dat het feest niet door zal gaan. Lukt het de alpaca’s er toch nog een groot feest van te maken?

Genre: familiefilm
Lengte: 65 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Met de stemmen van: zangeres Belinda Vermeer, Noa Summers (SuperHond & TurboKat, musical Peppa Pig), Mieke van der Hulst (De Boterhamshow, musical Hello Dolly!, Sister Act), Glenn Coenen (Brugklas, Mascotte), Sabrine Hallewas (De Staff van Sinterklaas, musical Paw Patrol Live: De Grote Race) en Mariëlle van Diessen (musical The Sound of Music)

Regisseur: Rik Sinkeldam, Andy van Veen

De film LeoLeo: Het Alpacafeest draait vanaf 7 december in de bioscoop

Winactie premièrekaarten LeoLeo: Het Alpacafeest! is gesloten

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik premièrekaartjes verloten voor LeoLeo: Het Alpacafeest. De première vindt plaats op woensdag 7 december om 15:30 uur in FC Hyena in Amsterdam.

  • De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan een van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

3 thoughts on “Kom ook het Alpacafeest! van LeoLeo

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.