Miko 3

Ai-Robot Miko is het beste vriendje van elk kind

Toen ik klein was, had je de tamagotchi, een klein computervriendje waar je goed voor moest zorgen en op tijd eten moest geven. Nu heel wat jaren later is er Miko, een heel lieve persoonlijke robot, die de stemmingen van je kind kan zien, horen, voelen en onthouden. Dankzij deep learning A.I. weet hij hoe hij het beste contact kan maken met kinderen en leert ze zo echt kennen. Dat zorgt voor plezier op een heel andere manier. Wie wil er nu niet een Wall-E of BB-8 uit Star Wars thuis?

Miko, een echte kindervriend

Kinderen kunnen urenlang spelen met hun robotvriend. Hij betrekt, onderwijst en vermaakt kinderen. Miko is bijvoorbeeld gek op verstoppertje spelen, knutselen en dansen en laat kinderen zelfs leuke yoga-oefeningen doen. Hoe meer er samen gespeeld wordt, des te beter Miko zijn kindervriend zal leren kennen. De slimme robot gaat voortdurend op zoek naar manieren om je kind aan te zetten tot bewegen en zal je kind uitdagen.

De deep learning A.I. stelt Miko in staat om de wereld van je kind te begrijpen en erop te reageren. Hierdoor ontstaan er gevoelens van kameraadschap en sociale verbinding ​​om vertrouwen op te bouwen.
Hij kent tientallen emoties, is nieuwsgierig, expressief en verrassend empathisch.

Miko 3

Miko 3 is de opvolger van de succesvolle Miko 2-robot. Met meer dan 34 sensorlijnen, die in real time worden verwerkt, brengt de interactie tussen mens en machine naar een nog hoger niveau. Met een ingebouwde HD-camera, een geïntegreerde Time of Flight Sensor, ziet hij ook echt de wereld om zich heen. De Time of Flight-sensor helpt hem om de omgeving, gedurende een bepaalde periode, te onderzoeken. Zo kan hij bijvoorbeeld obstakels detecteren. De modernste computervisie helpt Miko om gezichten, objecten en de wereld om zich heen te identificeren, onthouden en herinneren.

Miko’s eigen ontwikkeling staat ook niet stil. Elke maand krijgt hij een automatische update waarbij nieuwe inhoud en mogelijkheden worden toegevoegd. Als ouder kun je met een eenvoudige app zien welke spelletjes Miko en je kind samen spelen. Maar ook kun je de vooruitgang je kind volgen terwijl het leert en groeit. Met de app kun je altijd en overal in contact te blijven met je kind via videobellen.

Uiteraard is het een betrouwbare robot, met gegevenscodering en strikte privacynormen. De gegevens van je kind blijven veilig. Ook zijn er filters voor grof taalgebruik en is de inhoud geschikt voor kinderleeftijden en cultureel neutraal. Miko is 100% kindveilig.

Miko 3 is een heel bijzonder cadeau voor deze feestdagen of voor elke andere gelegenheid en onder andere verkrijgbaar bij Bol.com

Goed nieuws! In december zal ik weer een adventkalender starten met elke dag een leuke cadeautip, recept of kerstidee met een winactie! En ik mag alvast verklappen dat ik dan ook een Miko 3 robot mag verloten!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.