Paw Patrol Live! De Grote Race (2+) nu in het theater Foto Win Lanser

Vakantie Uittip | Paw Patrol Live! De Grote Race (2+) nu in het theater

Vanwege het warme weer zijn we al eens eerder een middagje naar de bioscoop gegaan. Tegenwoordig zijn er ook in de zomer veel nieuwe films daar te zien. Maar dat geldt ook voor het theater. Was deze vaak in de zomer gesloten, nu kun je bijvoorbeeld in een aantal theaters deze zomer de familieshow Paw Patrol Live! De Grote Race (2+). Wij waren gisteren naar de première in het Nieuwe Luxor in Rotterdam en waren zeer aangenaam verrast.

Paw Patrol Live! De Grote Race (2+) nu in het theater
Foto Win Lanser

Misschien is PAW Patrol Live! “De Grote Race” is de allergrootste theaterproductie die Van Hoorne Entertainment ooit op de planken heeft gezet. De PAW Patrol Live! voorstelling is een internationale megaproductie en moest daarom helemaal vertaald worden naar het Nederlands. Ook de regels voor de audities waren strenger dan anders. Alles moest zo gelijk mogelijk blijven met de originele show. Het resultaat is zeker zeer geslaagd. Het is een levendige voorstelling met veel leuke liedjes en springende pups. Natuurlijk zijn Ryder, burgemeester Goodway (en haar Chickaletta) en burgemeester Humdinger (en zijn kattencrew) en een paar speciale guests aanwezig.

Het verhaal

De Grote Race in Avonturenbaai is een spannende wedstrijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Wie als eerste de 3 aanwijzingen vindt en voor zonsondergang over de finish komt, heeft gewonnen. Maar als het startsein klinkt, is burgemeester Goodway plotseling spoorloos verdwenen. Gelukkig is daar Ryder die samen met de Rescue Pups Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky en Zuma er zijn om haar te helpen. Helaas kan zij de race nu niet afmaken, maar willen Ryder en de Pups dat graag voor haar doen.

Geen klus te groot, geen pup te klein… De voorstelling Paw Patrol Live! De Grote Race zit vol met avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor. Daarmee is de show geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de Pups.

Paw Patrol Live!

PAW Patrol is niets te dol! Na de voorstelling zullen dan ook een aantal pups nog even naar de foyer van het theater komen om samen met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Over PAW Patrol

PAW Patrol gaat over de heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de tienjarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Avonturenbaai te beschermen. Voor hen is geen klus te groot en geen pup te klein! De Nick Jr. serie is geproduceerd door Spin Master Entertainment en focust zich op belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen. PAW Patrol is het meest genoemde favoriete TV-programma van kinderen in doelgroep 3-5 jaar en zowel op TV als online de meest bekeken Nick Jr. serie (Ipsos 2017, Nickelodeon & Nick Jr. marktonderzoek, SKO, 3-5 jaar).

Paw Patrol Live!

Tourdata in Nederland en België

De voorstelling Paw Patrol Live! De Grote Race zal alleen deze zomer in zowel Nederland als België te zien zijn. Kijk snel wanneer ze bij jou in de buurt komen:

* Tourdata zijn onder voorbehoud. Bezoek de website voor de meest actuele versie.

Wat vonden wij van Paw Patrol Live!?

Mijn dochters zijn zeker opgegroeid met het kijken naar Paw Patrol. Toch wisten ze niet zo zeker of ze er wel naar toe zouden willen in het theater. Zelf had ik ook niet zo’n goede ervaring met het brengen van populaire TV-programma’s naar het theater. Maar we besloten toch te gaan en daar hebben we zeker geen spijt van! De show Paw Patrol Live! neemt je meteen mee op avontuur. Ook al zijn de acteurs van de pups duidelijk zichtbaar, je ziet alleen de pups tot leven komen. De kostuums zijn heel goed in elkaar gezet. Het is een beetje als bij de shows van Woezel en Pip. De acteurs vallen weg in het decor. De voorstelling heeft een pauze (fijn voor de nodige plaspauze voor veel kinderen), maar daarna konden de meiden niet wachten om weer terug de zaal in te gaan voor de ontknoping van de race. De voorstelling is een aanrader voor het hele gezin om naar toe te gaan.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.