Lightyear

Buzz Lightyear is terug

Wie kent de held uit ToyStory niet; Buzz Lightyear. Samen met Woody was hij het lievelingsspeelgoed van Andy. Maar waar kwam Buzz vandaan en hoe werd hij een held? In deze nieuwe Pixarfilm Buzz Lightyear leren we de echte Buzz Lightyear beter kennen. Benieuwd naar zijn verhaal, lees dan snel verder en maak kans op kaartjes om deze film in de bioscoop te gaan zien.

Het verhaal

Als in de eerste Toy Storyfilm (1995), Andy jarig is, krijgt hij een Buzz Lightyearpop cadeau. Buzz is zijn held uit zijn favoriete film. Maar waar komt Buzz vandaan en waarom was Lightyear Andy’s favoriete film? Dat kunnen we nu ontdekken met deze film, de favoriete film van Andy.

Lightyear is een gloednieuwe sci-fi-actie-avonturenfilm. In deze film leren we het achtergrondverhaal kennen van Buzz, de ruimteheld die als inspiratie diende voor de bekende SpaceRanger uit de Toy Storyfilms. In Lightyear volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte. Maar was Buzz eigenlijk wel zo’n held?

Genre: animatie, actie, avontuur
Lengte: 105 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld, angst
Gesproken taal: Nederlands en OV

De film Lightyear is te zien vanaf 15-06-2022 in 2D en 3D

Wat vonden wij van de film?

Wij zijn zeker fan van de Toystory films van Pixar. Het is leuk dat er nu gekozen is om verder terug te gaan in de tijd en er achter te komen waarom Andy zo dol was op zijn Buzz Lightyear pop. Toch is de film alles behalve ouderwets en juist verrassend modern met inclusiviteit van de ruimtecrew. We zijn natuurlijk helemaal verliefd geworden op de grappige robotpoes Sox, die zouden we het liefste ook in huis willen. Wel jammer is het dat niet dezelfde stemacteurs gevraagd zijn voor de rollen in deze film. Dat had het helemaal af gemaakt.

Winactie 2x 2 vrijkaartjes Lightyear is gesloten

filmposter Lightyear

Met dank aan Disney NL mag ik 2x 2 vrijkaartjes voor Lightyear verloten.

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

64 thoughts on “Buzz Lightyear is terug

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.