geboortekaartje Tadaaz

Waar moet je rekening mee houden bij een geboortekaartje?

Zijn jullie recent ouders geworden? Van harte gefeliciteerd! Waarschijnlijk willen jullie dit nieuws maar wat graag met anderen delen. Geboortekaartjes zijn hier uitermate geschikt voor. Als jullie nog niet eerder zo’n kaartje verstuurd hebben, weten jullie mogelijk niet waar je rekening mee moeten houden. Daarom bieden wij jou de helpende hand. In deze blog zetten we de belangrijkste aandachtspunten bij het maken van een geboortekaartje op een rijtje.

Jongen of meisje?

Tegenwoordig weten veel aanstaande ouders al of zij een jongen of meisje krijgen. Zijn jullie hier ook al van op de hoogte? Houd hier dan rekening mee bij het maken van een geboortekaartje. Als jullie een meisje krijgen, kan het leuk zijn om een roze kaartje te versturen. Vind je dit wat teveel van het goede? Kies dan voor een kaartje met roze accenten. Wanneer jullie een jongen verwachten, kunnen jullie voor de kleur blauw kiezen.

Sommige aanstaande ouders willen het geslacht van hun kleintje nog niet weten. Geldt dit ook voor jullie? Dan denk je mogelijk dat je moet wachten met een geboortekaartje maken tot jullie kleine wondertje het levenslicht heeft gezien. Dit is een optie, maar het hoeft niet. Je kunt namelijk ook voor een neutraal geboortekaartje kiezen. Weet je het geslacht nog niet? Laat je dan niet weerhouden om tijdig te beginnen met een geboortekaartje ontwerpen.

Wat vermeld je in het kaartje?

Op een geboortekaartje vermeld je in grote letters de naam van jullie zoon of dochter. Toch is dit niet het enige wat er op zo’n kaartje vermeld wordt. De geboortedatum komt er ook vaak in te staan. Je kunt bovendien het tijdstip van de geboorte vermelden. Daarnaast is het leuk om wat extra informatie over jullie kleintje te delen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de lengte en het gewicht. Vergeet ook niet de tijden te vermelden waarop mensen langs kunnen komen om jullie kleintje te bekijken. Contactgegevens van de ouder(s) mogen eveneens niet ontbreken. Zo kunnen mensen jullie middels een kaartje feliciteren met de geboorte.

geboortekaartje Tadaaz

Treed buiten de gebaande paden

Veel mensen kiezen voor een standaard geboortekaartje. Dit doen zij vooral omdat dit een veilige keuze is. Op deze manier weet je zeker dat mensen niet raar opkijken als zij het geboortekaartje van de geboorte van jullie kleintje krijgen. Vind je de standaard geboortekaarten wat saai? Ga dan op zoek naar een niet-alledaagse kaart. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf geboortekaartjes te maken.

Zelf geboortekaartjes maken is origineel, maar er gaat vaak veel tijd in zitten. Bovendien heb je geen zin om je hiermee bezig te houden als je op het punt staat om te bevallen. Gelukkig kun je vandaag de dag online de meest originele geboortekaartjes ontwerpen. Maak het jezelf daarom vooral niet te moeilijk en richt je tot het internet.

Lees ook: Kondig de komst van je kindje aan met een geboortebord

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.