Begin je eigen pizzaria met OSMO Play Pizza Co.

Eerder in deze deze maand vertelde ik jullie al over het OSMO play Creative Starter Kit, een groot succes met de Sint. Wat mijn dochter niet weet is dat er onder de kerstboom ook nog een mooi spel van OSMO ligt; de Pizza Co. En net als de vorige keer mag ik ook een Osmo Pizza Co. Starter Kit verloten.

OSMO is magisch

OSMO play zijn bekroonde en leerzame spelletje op de iPad*. Met een speciale houder en reflectiekopstuk op de camera, ontstaat er een interactie op het scherm met de fysieke spelstukken. Zo komen de acties en creaties van de speler tot leven op het scherm. Hierbij is geen WiFi vereist en kan dus overal gespeeld worden. Met OSMO leren kinderen spelenderwijs, prikkelt het de verbeelding en motiveert ze om te leren.

* Osmo is geschikt voor alle iPads behalve generatie 1, iPad Pro 11 en de iPad Pro 12,9.
De minimale iOS versie welke is vereist: iOS 9.

Pizza Co.

Met de Pizza Co. run je een eigen pizzeria. In het spel help je de klanten in de pizzeria. Je neemt bestellingen op, maakt de pizza’s, maar rekent ook af met de klanten en doe je alle inkopen zodat je alle ingrediënten in huis hebt. Het doel is om zoveel mogelijk winst te maken bij Pizza Co. De winst kun je dan weer investeren in de pizzeria om zo de beste Pizza Shop te kunnen worden!

Leerdoelen

Pizza Co. is niet alleen leuk om te spelen, maar kinderen leren er zeker ook wat van. Het verbetert rekenvaardigheid (optelling / aftrekking / breuken) door de pizza’s af te rekenen met klanten, middels de bijgeleverde spelstukken. Maar ook leren kinderen communicatievaardigheden; zoals het herkennen van non-verbale communicatie zoals gezichts- en lichaamstaal van klanten, en scoor je de beste reviews! Deze Starter Kit is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar en ook heel leuk om met z’n tweetjes te spelen. Bekijk deze onderstaande video maar.

Wat zit er in de verpakking?

  • Osmo iPad Base (deze is vereist om het spel te kunnen spelen)
  • Pizzo Co. spel
  • Pizza/dienblad (spelstuk)
  • Toppings voor op de pizza (spelstukken)
  • Geldstukken om mee af te rekenen (spelstukken)
  • Opbergdoosje voor de spelstukken

Download de bijbehorende Osmospellen gratis via de App Store om de spellen te kunnen spelen! Mocht je al een Base hebben, dan is het ook mogelijk om alleen de Pizza Co. uitbreidingsset te kopen.

Winactie Osmo Pizza Co. Starter Kit is gesloten

In samenwerking met ABCommunicatie, mag ik een Osmo Pizza Co. Starter Kit verloten. De winnaar is:

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

62 thoughts on “Begin je eigen pizzaria met OSMO Play Pizza Co.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.