luierabonnement GhaZoo

De voordelen van een luierabonnement

Baby’s hebben, zeker in het begin, niet veel nodig. Maar als er één ding is waar je niet naast wilt grijpen zijn het wel de luiers. Vanaf dag 1 zijn de luiers onmisbaar in een huis met een baby en je wil dan ook echt niet zonder komen te zitten. Tegenwoordig is daar een mooie oplossing voor in de vorm van een luierabonnement. Mocht je daar nog niet eerder over gehoord hebben of je twijfelt om er eentje te proberen, dan vertel ik je graag de voordelen ervan.

Hoeveel luiers gebruikt een baby

In het begin verschoon je je baby na elke voeding. Zeker in de eerste dagen voed je je baby elke 2 tot 4 uur, dus dat kan dan wel tien tot twaalf keer per 24 uur dat je de luier wisselt. Daarna neemt dat af tot 5 à 6 schone luiers per dag vanaf een maand of 3. Je hoeft dus geen rekenwonder te zijn dat je een behoorlijk hoeveelheid luiers zult nodig hebben, tot dat je kindje zindelijk is.

Daarnaast wisselt de baby ook nog eens om de zoveel maanden van maat luier. In één keer groot inslaan heeft dus ook geen zin. Hierbij een overzichtje met de verschillende maten luiers, passend bij het gewicht en leeftijd van je baby.

Maat luierGewicht in kilogramLeeftijd baby
01 – 2,5 kgpremature baby
12 – 5 kg0 – 2 maanden
23 – 6 kg0 – 4 maanden
34 – 9 kg1 – 8 maanden
47 – 16 kg6 maanden – 4 jaar
511 – 23 kg16 maanden – 7 jaar
6 en hogervanaf 15 kg3 jaar en ouder

Voordelen van een luierabonnement

Misschien heb je er al wel eens over gehoord, maar tegenwoordig kun je dus een luierabonnement afsluiten na de geboorte van je kindje. Dit heeft meerdere voordelen, zeker als je meerdere kinderen hebt in verschillende maten. Zo grijp je nooit meer mis. Dit zijn de voordelen van een luierabonnement:

  • zeer eenvouding online af te sluiten,
  • gratis thuisbezorgd
  • geen sjouwen meer van deze grote pakken luiers van de supermarkt naar huis.
  • altijd de juiste maat luier is huis
  • ten alle tijde weer op te zeggen of even te pauzeren

Bij GhaZoo luiers kun je ook eerst een proefpakket aanvragen. Als deze bevallen sluit je een abonnement af voor een luierpakket. Hierin vind je per maat het geschikt aantal luiers voor een gemiddelde periode van een maand. Ze zijn lekker compact verpakt, zodat je ook niet te veel ruimte kwijt bent aan opslag. En hoe langer je klant bij ze bent hoe goedkoper jouw luierabonnement wordt. Dit kan de luierprijs terugbrengen tot wel 16 cent per luier!

GhaZoo luiers

Wellicht ben je nog niet zo bekend met de luiers van GhaZoo. Uiteraad zijn deze luiers van een heel goede kwaliteit. De luiers hebben een goede pasvorm zodat ze erg comfortabel zitten en doorlekken wordt voorkomen. Verder voldoen ze aan de hoogste normen en zijn alle gebruikte materialen dermatologisch goedgekeurd. Maar net zo belangrijk, elke maat luier heeft een leuk design waarin jouw kindje absoluut gezien mag worden.

Heb jij al eens een luierabonnement overwogen?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.