3 leuke ideeën om te geven als kraamcadeau

3 leuke ideeën om te geven als kraamcadeau

Zwangerschap is een bijzondere tijd in het leven van een vrouw, en hoe kun je dat beter vieren dan met een lief kraamcadeau? Naast dat je natuurlijk supertrots bent dat er een mooi klein wondertje in de wereld is gekomen, is het ook fijn om met iets aan te komen op het eerste speciale moment. Dus als je op zoek bent naar iets unieks om te geven aan een aanstaande vader en/of moeder, dan zijn hier drie superleuke ideeën die ze vast en zeker zal waarderen!

Een houten tandendoosje

Een klein cadeau, met een grote betekenis. Een schattig houten tandendoosje is het perfecte sentimentele cadeau voor elke aanstaande moeder. Ze kan er het eerste tandje van haar baby in bewaren als herinnering aan dit bijzondere moment. Maar je kunt natuurlijk ook iets anders bewaren in het tandendoosje, zoals haarlokjes of andere kleine dingetjes. En het leukste gedeelte van dit cadeau? Dat je dit kraamcadeau kunt personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de kleine. Niets is leuker dan dat!

Een logeerkoffer

Een houten logeerkistje is hét perfecte cadeau om een nieuwe baby in het gezin te verwelkomen! De kersverse mama kan dit bijvoorbeeld vullen met herinneringen, de eerste kleertjes of perfect als trendy item voor de kinderkamer. En het is natuurlijk ook een superleuk gepersonaliseerd kraamcadeau om te geven. Ook een logeerkoffer kun je namelijk personaliseren met de naam of een leuk patroon wat helemaal past bij het interieur van de babykamer of bij de kersverse ouders in het gezin.  

Vlaggenlijn

Last but not least is het geven van een vlaggenlijn als kraamcadeau ook een leuke en mooie manier om de komst van de kleine te vieren. Niet alleen zijn vlaggenlijnen gepersonaliseerd en uniek, maar ze geven nieuwe ouders ook iets betekenisvol om in de kinderkamer te hangen. Vlaggenlijnen zijn er in alle vormen en maten, dus ze zullen er zeker prachtig uitzien, opgehangen boven een wieg of commode. Bovendien dienen ze, telkens als je de kinderkamer bezoekt, als herinnering aan hoe bijzonder deze gebeurtenis is! Het gelukkige gezicht van je lieve vriendin zien wanneer ze dit cadeautje ontvangen, zal zeker de kers op de taart zijn. 

Deze drie cadeaus brengen zeker geluk en plezier in het leven van elke aanstaande moeder. Of het nu gaat om het houten tandendoosje, de logeerkoffer of de vlaggenlijn – de aanstaande moeder in je leven zal elk van deze leuke cadeautjes zeker waarderen. Veel plezier op kraambezoek!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.