Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

De roze held is terug op de Nintendo Switch! In Kirby’s Return to Dream Land Deluxe ga alleen of met z’n vieren op avontuur op de verre Planeet Popstar. Trek door vier kleurrijke werelden om het schip van de myserieuze reiziger Magolor te repararen. Vanaf 24 februari is dit nieuwe spel van Kirby te koop of de downloaden. Wij kregen hem vorige week om uit te proberen en jullie er alles over te vertellen.

Wie is Kirby?

Kirby is een roze, ronde en pluizige creatie zonder zichtbare armen of benen. Hij heeft de mogelijkheid om voorwerpen en vijanden in te ademen en hun krachten te verkrijgen, zoals de mogelijkheid om vuurballen te schieten of te vliegen. Hij kan ook opblazen en zweven door de lucht, waardoor hij hoge plaatsen kan bereiken. Kirby heeft de taak om zijn thuisland Dream Land te redden van verschillende bedreigingen, zoals de boosaardige King Dedede of de intergalactische veroveraar Marx.

Kirby maakte zijn eerste verschijning in het spel Kirby’s Dream Land, uitgebracht in 1992 voor de Nintendo Game Boy. De Kirby-serie is uitgegroeid tot een van Nintendo’s meest geliefde en populaire franchises, met tal van spellen uitgebracht op meerdere platforms.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe 

In dit nieuwe avontuur van Kirby crasht Magolors ruimteschip op de planeet Popstar. Kirby en zijn vrienden schieten te hulp! Help Magolor om alle onderdelen van zijn ruimteschip te vinden op een avontuur door heel Dream Land, van snikhete woestijnen tot de donkere diepten onder water.

Debuut van de Mecha Copy Ability

Schiet laserstralen af met de nieuwe Mecha Copy Ability! Zweef en vecht samen met vrienden op hetzelfde systeem, waarbij elke speler een andere Kirby of een van Kirby’s iconische vrienden zoals King Dedede, Meta Kinght en Bandana Waddle Dee kan besturen. De game biedt zowel nieuwkomers als ervaren Kirby-spelers volop speelplezier met nieuwe content en spelmogelijkheden.

.

Speel samen

Kruip in de huid van Kirby en vorm een team met tot wel drie vrienden op hetzelfde spelsysteem. De andere spelers kunnen als koning Dedede, Meta Knight, bandana-Waddle Dee of zelfs een andere kleur Kirby spelen. Neem het op tegen allerlei soorten vijanden en ga op zoek naar de ontbrekende onderdelen van het schip!

.

Neem een pauze van je avontuur in Kirby’s Return to Dream Land Deluxe en speel minigames met je vrienden! Speel attracties die zijn opgebouwd rond terugkerende subgames zoals Samurai Kirby en enkele gloednieuw zoals Magolor’s Tome Trackers.

Wat vinden wij van Kirby’s Return to Dream Land Deluxe 

Voor ons was dit de eerste kennismaking met Kirby op de Nintendo Switch. Het is een mooi spel, waarbij je al snel in de vrolijke en kleurrijke wereld van Kirby wordt opgeslokt. Het is geen ingewikkelde game, dus al leuk voor jongere spelers. Je kunt het prima alleen spelen, maar samen is het wel een stuk leuker. Wel is het spel snel uit te spelen, maar dat maakt mijn meiden niet heel veel uit, want de minigames blijven leuk om te doen.

Probeer de gratis Demo

Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar Nintendo of de eShop op je Nintendo Switch en probeer de Kirby’s Return to Dream Land Deluxe demo. Speel enkele levels uit het hoofdavontuur en minigames met tot wel vier spelers!

Lees ook deze andere reviews

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.