Shop Valentijnjurkje met 20% korting bij Vera Moda

Shop vandaag en morgen je Valentijnjurkje met 20% korting bij Vero Moda

Maandag is het Valentijnsdag! De meest romantische dag van het jaar. De hoogste tijd om je klaar te maken voor een date night. Wellicht ga je uit eten, samen uitwaaien op het strand of een avondje naar de bios, maar ook als je thuisblijft, is het een mooie gelegenheid om een mooi jurkje aan te trekken. Daarom heeft Vero Moda dit weekend een speciale Valentijnsactie waarbij je op 13 en 14 februari 20% korting extra krijgt op al hun jurkjes. Ik nam alvast een kijkje en heb een paar mooie exemplaren gevonden. Welke kies jij?

Valentijnsdag

Elk jaar op 14 februari vieren we Valentijnsdag. Dit is namelijk sinds 496 de naamdag van Sint-Valentijn. Valentijn was namelijk een priester die een onwettig huwelijk sloot tussen een Romeinse soldaat en een christelijke vrouw, omdat hij hun liefde wilde bezegelen. Iets wat strikt verboden was in die tijd en de priester werd dan ook opgepakt, gemarteld en vervolgens onthoofd. Een klassiek recept om later heilig te worden verklaard. Die onthoofding vond – niet onbelangrijk – plaats op 14 februari. Of dit verhaal helemaal juist is, is niet duidelijk want er zijn namelijk geen geschriften over teruggevonden.

[Bron Taalbank]

Maar waar of niet, Valentijnsdag is wel al sinds jaar en dag, de dag van de liefde. Je kunt dit vieren met je lief, die al naast je zit op de bank, maar Valentijnsdag is ook de dag dat je je liefde (anoniem) kenbaar kunt maken aan degene op wie je al een tijdje een oogje hebt. Maar tegenwoordig wordt Valentijnsdag ook gebruikt om je liefde te tonen aan vrienden en familie.

Rood is de kleur van de liefde

Je zult het vast al gezien hebben, rond Valentijnsdag veranderen alle winkeletalage langzaam in de kleur rood. Rood is namelijk de kleur van de liefde. Het is dan ook niet zo gek dat als je op zoek gaat naar een mooie jurk voor je Valentijnsdate, dat je als eerste denkt aan een mooie rode jurk. Bij Vero Moda kwam ik de volgende mooie rode jurkjes tegen.

Little Black Dress

Wellicht is rood niet helemaal je kleur en had je eerder een zwart jurkje in gedachten. Met een zwart jurkje zit je ook altijd goed. In elke garderobe van een vrouw hoort tenminste een little black dress. Zo’n jurkje komt namelijk altijd van pas. Of je nu romantische gaat dineren of gepast gekleed op sollicitatiegesprek gaat. Met een vrolijk gekleurde accessoire zoals een riem, tas of pumps geef je je jurkje weer een heel andere look. Ook bij Vero Moda vind je natuurlijk de leukste Little Black Dress.

Glitter & Glamour

Zijn deze jurkjes nog steeds een beetje te braaf en wil je juist met Valentijnsdag eens lekker uitpakken, kies dan voor een jurkje waarmee je lekker zult opvallen. Kies voor kleur, pailletjes en glimmers. Op deze manier zul je zeker een verpletterende indruk maken om je (nieuwe) liefde. Natuurlijk zul je ook op de site van Vero Moda een ruime keus vinden aan feestjurkjes.

Home Sweet Home

Heb je nu geen plannen voor Valentijnsdag of zit je noodgedwongen thuis, ook dan kun je er voor kiezen om je natuurlijk op te tutten voor deze avond. Maar af en toe een lekkere comfy jurk kan ook heerlijk zijn. Bestel je favoriete eten, zoek een leuke romantische film uit en krul je lekker op de bank op. In deze gebreide jurken van Vero Moda passen perfect bij een relaxte avond thuis.

? Vero Moda Valentijnsactie ?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze jurkjes, neem dan snel een kijkje in de webshop van Vero Moda Speciaal voor Valentijn krijg je namelijk de komende 2 dagen (13 & 14 februari) 20% extra korting op alle jurkjes. Zo shop je nog eens lekker voordelig voor de dag van de liefde. ???

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.