Ergobaby Metro+ Compact City Stroller

5 tips voor het eerste uitstapje met je baby

Eindelijk is het zo ver! Na negen lange maanden, ben je thuis met je baby. Wil je graag voor de eerste keer op stap met je baby maar vind je dat een beetje spannend? Geen nood, wij helpen je op weg voor een geweldig eerste uitstapje met de allerkleinste! Weet je niet wat je allemaal moet voorbereiden voor een uitstapje? Geen nood. Met deze 5 tips helpen wij je zo op weg!

Tip 1: Overlaad je verzorgingstas niet

De eerste horde voor je uitstapje is wellicht het klaarmaken van je rugzak of verzorgingstas. Maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig? Hoewel de aantallen afhangen van jouw baby, is het verstandig om altijd een goede hydrofile doek bij de hand te hebben, luiers, een reserve-outfit voor wanneer er een ongelukje gebeurt, zalf voor de billetjes en een fopspeen. Geef je melk uit een flesje? Vergeet dan zeker ook geen fles, poeder en thermofles met water mee te nemen. Voor de zekerheid kun je ook altijd zorgen voor een extra tas standaard in de auto hebben liggen. Zo grijp je nooit mis. Maar bedenk je ook dat er vrijwel altijd wel een supermarkt, drogisterij of (budget)kledingwinkel in de buurt is. Geen paniek dus als je wat vergeten bent. En vergeet jezelf niet! Neem dus zeker ook een flesje water en eventueel wat lekkers mee.

Tip 2: Eenvoudig en compact

Trek je er liever wat verder op uit? Kies dan voor een buggy die je snel en eenvoudig kan worden opgevouwen tot een klein pakketje. Zo past die verzorgingstas er nog bij in de kofferbak en is er nog voldoende ruimte over in je wagen. De Metro+-wandelwagen van Ergobaby vouw je in 10 seconden op tot een plat pakket. Geen gedoe meer met Tetris-gewijs puzzelen in je kofferruimte. Je wandelschoenen, verzorgingstas en rugzak passen er moeiteloos bij en ben je klaar voor je uitstapje.

Tip 3: Van de wagen op de buggy in 1-2-3

Zorg voor een veilig en comfortabel autostoeltje, zodat je zorgeloos kan rijden terwijl je baby een dutje doet. Als je een wandelwagen gaat kopen, kun je het beste vragen of je autostoeltje erop past. Zo hoef je je kleintje niet wakker te maken na een autorit, en kun je het stoeltje in één vloeiende beweging uit de auto en op het onderstel van je kinderwagen klikken, zodat je meteen aan je uitstapje kunt beginnen.

Met dit idee in het achterhoofd hebben Ergobaby en BeSafe hun krachten gebundeld en stellen ze samen de Ergobaby x BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size Autostoel voor. Dankzij de 5-puntsgordel en de Dynamic Force Absorber-technologie kan je kind veilig en beschermd reizen in het autostoeltje vanaf de geboorte tot het één jaar oud is.

5 tips uitstapje met je baby; Ergobaby x BeSafe autostoel

Van pasgeborene tot dreumes, verplaatsen van auto naar stad kan niet eenvoudiger en zonder verlies van ergonomie, want zowel het autostoeltje als de Metro+ zijn gecertificeerd door Aktion Gesunder Rücken (AGR); dat betekent dat ze rugvriendelijk zijn voor jou en je baby. Bovendien kan je gemakkelijker de eerste hongersignalen in de gaten houden of zien of je kind het te warm of te koud heeft, omdat je baby met het gezicht naar jou toe zit. Dit is een mooie aanvulling op de positiemogelijkheden die de Metro+ biedt, zoals het newbornnest en de verstelbare rugleuning.

Tip 4: Een draagzak tegen (huid)honger

Hoewel je op pad bent met je buggy, is het toch best steeds een draagzak mee te nemen. Wanneer je kindje honger heeft of nood aan huidcontact, kun je hem of haar uit de wandelwagen nemen en dicht tegen jou aan dragen terwijl jullie rustig verder wandelen. Kijk daarom steeds voor een buggy met voldoende opbergruimte zodat je de draagzak kan opbergen wanneer die niet nodig is. Zo heeft de Metro+ een handig opbergvak onder het zitvlak.

Is het koud of staat er veel wind? Geen probleem! Met de regenhoes en voetenzak voelt je baby zich knus en warm als het plots begin te regenen. Of pas de zonnekap aan voor een betere bescherming tegen de wind. Om meer kleuren aan jouw uitstapjes toe te voegen, verwelkomt de Metro+ twee nieuwe kleuren zonnescherm: Azure en Sea Glass, zodat je naar wens kunt wisselen.

Tip 5: Wees niet te streng voor jezelf tijdens je uitstapje

Of het nu je eerste uitje is met je baby of je tiende. Doe wat goed voelt voor jullie. Merk je dat je kleintje moe wordt? Of zou je zelf liever huiswaarts keren? Leg dat dan eerlijk uit aan je gezelschap en stap de knusse auto in. Je vrienden en familie zijn al lang blij dat ze jullie hebben gezien. Je hoeft daarvoor geen 20 kilometer samen te wandelen.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.