3 onmisbare producten wanneer je wil reizen met een baby

3 onmisbare producten wanneer je wilt reizen met een baby

Reizen met een pasgeboren baby kan best een uitdaging zijn. Als je wilt reizen met je baby is het daarom belangrijk om goed voorbereid te zijn. Je kan je als ouder voorbereiden door handige producten met je mee te nemen. Denk hierbij aan noise-canceling oordopjes voor jezelf en wegwerpluiers voor je baby. Deze en meer producten zullen ervoor zorgen dat je reis met je kindje soepeler verloopt. Lees in dit artikel meer over drie onmisbare producten wanneer je wilt reizen met een baby.

Wegwerpluiers

Je kan niet met je baby de deur uit gaan zonder dat je wegwerpluiers op zak hebt. Je moet je baby altijd kunnen verschonen als dat nodig is en hier heb je natuurlijk luiers voor nodig. Zorg dus dat je altijd genoeg wegwerpluiers bij je hebt! Je kan de wegwerpluiers meenemen in een luieretui in je gewone tas, of je kunt ze meenemen in een luiertas. Vergeet ook de schoonmaakdoekjes niet mee te nemen om de billetjes van je kleintje schoon te vegen. Denk eventueel ook na over waar je de luiers laat. Thuis heb je misschien een luieremmer staan, maar op vakantie ben je al snel aangewezen op de prullenbak die je daar hebt staan. Vergeet dan niet om een paar boterhamzakjes op zak te hebben, waarin je de luier geurloos kunt weggooien.

White noise knuffel voor je baby

Een white noise knuffel kan wonderen doen als je je baby rustig wilt krijgen of in slaap wilt laten vallen. De knuffel moet je vullen met batterijen en vervolgens kun je de knuffel wel elf verschillende slaapliedjes laten afspelen. Al deze slaapliedjes hebben als doel je baby rustig en slaperig te maken. Denk hierbij aan regen, zingende vogels en moeders hartslag.

White noise knuffel voor je baby

Sommige knuffels kunnen ook verschillende lichteffecten projecteren op het plafond, die je kindje ook helpen beter in slaap te vallen. Daarnaast is de knuffel heerlijk zacht en zal je baby er vast dol op zijn. Het is dus een goed idee om de knuffel mee te nemen op reis, dit zal je kleintje waarschijnlijk een veilig gevoel geven.

Noise-canceling oordopjes voor jezelf

Je baby in slaap krijgen kan een hele klus zijn en als ze eenmaal slapen is dit niet altijd zonder geluiden. Als je naast je kindje slaapt kan het dus best lastig zijn om in slaap te vallen en te blijven. Noise-canceling oordopjes kunnen je hierbij helpen. Deze oordopjes zorgen ervoor dat je geen last hebt van vervelende geluiden, maar laten belangrijke geluiden zoals een huilende baby wel door. Zo kin je met een gerust gevoel in slaap vallen naast je kindje en kun je de tijd die ze je geven om te slapen ook echt slapen.


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.