Tips voor uitgaanstips Valentijnsdag

Valentijn tips voor je eerste date of als net getrouwd bent

Het eerste waar je aan denkt als je Valentijnsdag hoort is (anonieme) kaartjes, bloemen, chocolaatjes en romantiek. Maar dit is niet altijd de beste manier om de liefde te verklaren. Een te intieme dag, zou een verkeerd signaal kunnen sturen naar je geliefde. Daarom hier een aantal uitgaantips voor je Valentijnsdag date, die goed passen bij verschillende fases in je relatie.

Uitgaantips voor Valentijnsdag

Eerste date

Een eerste date is altijd reuze spannend, maar weer vooral niet te voorzichtig of te afwachtend. Het is beter om gewoon te gaan voor wat je wilt, maar houd het eenvoudig. Kies bijvoorbeeld voor een date in een (jouw lievelings) restaurant. Een etentje is altijd een goed manier om nader tot elkaar te komen met een goed gesprek. Wil je het liever wat luchtiger houden ga dan naar de film in de bioscoop. Na afloop kun je dan nog samen een drankje gaan doen en dan heb je in ieder geval de film als gespreksstof. 

Relatie van 6 maanden tot een jaar

Als je je date iets beter kent, kun je samen een concert bezoeken, kooklessen volgen, rondleidingen door de stad doen of blijf lekker thuis op de bank te gaan voor Netflix en chill met hapjes.

Valentijn date (Shutterstock)

Voor stelletjes die net iets verder zijn en elkaar de liefde hebben verklaard, ligt de lat hoger dan het kopen van bloemen of een kaart. Huur bijvoorbeeld een privékok voor een romantisch diner thuis of juist een romantische B&B. Wees creatief en durf vooral uit te pakken, als je dat goed voelt!

Verloofd op pas getrouwd

Koppels die een vaste relatie hebben of getrouwd zijn, moeten uitpakken op een heel ander niveau. Ga samen naar de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben. Was dit in een kroeg, op een bepaalde plek in de stad of op jullie voormalige middelbare school? Het is ontzettend leuk om dit samen weer opnieuw te beleven. Als dit geen optie is, kun je overwegen jullie eerste date over te doen. Trek dezelfde outfit aan, die je destijds droeg. Het zal ongetwijfeld voor grappige momenten zorgen.

Valentijn date (Shutterstock)

Er zijn natuurlijk nog veel meer dates mogelijk; van sportief en culinair tot cultureel en educatief. Op deze website vind je allerlei leuke ideeën voor een dagje uit met korting. Laat je vooral inspireren en geniet van een bijzondere dag met je geliefde! Hebben jullie nog tips die niet kunnen ontbreken in deze lijst? Laat het dan vooral weten.

Lees ook: Leuke Valentijn cadeautips 

Heb jij nog een romantische top voor een Valentijd date?


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock


Spread the love

32 thoughts on “Valentijn tips voor je eerste date of als net getrouwd bent

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.