Black Friday

Shoppen voor de feestdagen tijdens Black Friday

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar de Black Friday aanbiedingen vliegen je om de oren. Waar voorheen alle aanbiedingen op één dag geldig waren, zijn ze nu meer verspreid over de hele week en zijn er elke dag weer andere aanbiedingen. Je moet het dus even goed in de gaten houden, maar gegarandeerd dat je zeker zult slagen voor je feestdageninkopen.

Black Friday

Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika. De dag na Thanksgiving zijn in Amerika de meeste werknemers vrij en wordt het gezien als het begin van het seizoen voor de kerstaankopen. Winkels spelen hier op in door met dikke kortingen te strooien. Sommige winkels gaan zo ver dat ze zelfs midden in de nacht al open gaan en iedereen kent de beelden van dikke rijen mensen, die met elkaar op de vuist gaan voor een theedoek.

Vorig jaar bleek wel dat Black Friday ook in ons land razend populair is. Ondanks alle coronamaatregelen en waarschuwingen, was het mega druk in alle winkelstraten. Om dat nu te voorkomen bieden veel winkels hun Black Friday aanbiedingen nu online aan en verspreid over de hele week. Zo kan iedereen toch nog een mooie deal vinden voor de feestdagen.

Feestkleding

Tijdens de feestdagen wil je er natuurlijk op je best uitzien. Daarom is het zeker de moeite waard om tijdens Black Friday goed om je heen te kijken. Verschillende (online) winkels hebben forse kortingen op hun feestkleding voor het hele gezin, Maar ook zul je goed slagen om je winterkledingkast aan te vullen met een paar nieuwe broeken, truien of lekkere winterschoenen.

En ben je op zoek naar een mooie kerstlook? Ook make-up en verzorgingsproducten vind je vaak terug in de Black Friday Sale. Maar ook zag ik al een aanbieding van mijn kapper voorbij komen. Met een beetje goede planning zit je dus met de feestdagen met een mooie nieuwe coupe.

Cadeautjes

Natuurlijk gaat het tijdens de feestdagen niet alleen maar om cadeautjes, maar toch is het een belangrijk onderdeel van de feestvreugde. Tijdens Black Friday wordt er dan ook veel korting gegeven op spelletjes, speelgoed en games. Altijd goed dus om goed op te letten waar je voor je geld de beste prijs kunt vinden. Zo let je toch een beetje op je budget, maar kun je je kinderen ook extra verrassen met een mooi cadeau.

Kerstversiering

Het gezelligste van Kerst vind ik toch wel alle lichtjes, versieringen en mooi gedekte tafels. In veel winkels liggen dan ook de kerstdecoraties al lang en breed in de schappen. Wellicht twijfel je over een nieuw servies of wil je een mooi tafelkleed tijdens het kerstdiner? Op veel sites vind je ook mooie inspiratie voor het aankleden van je tafel. Dus sla daarom ook nu je slag.

Heb jij al een mooie sale gescoord op Black Friday?

Spread the love

One thought on “Shoppen voor de feestdagen tijdens Black Friday

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.