Cyber week

Cyber Week is hot

Je merkt het overal deze week: het is Cyber Week! Dat betekent dat je bij heel veel winkels én webshops kunt profiteren van blackfridaykorting. Overal wordt er reclame gemaakt. Je kunt de radio of TV niet aanzetten zonder blackfridayreclame, de folders staan er vol mee en ook online wordt er volop geadverteerd. We staan erom bekend als Nederlanders natuurlijk. Dan is dit wel hét moment in het jaar om jouw slag te slaan. Een paar concrete tips om het beste uit deze Cyber Week te halen:

Check de prijzen goed

Er komen ontzettend veel aanbiedingen voorbij deze week. Voor sommige aankopen heb je wellicht speciaal gewacht tot Black Friday. Hiervan weet je zeker dat je ze nodig hebt en wat je normaliter betaalt voor dit product. Hierdoor weet je zeker dat je écht een goede deal te pakken hebt op het moment dat je het in deze week koopt. Niet alle deals zijn even scherp en kun je ook op andere momenten scoren voor een vergelijkbare prijs.

De meeste aankopen worden op internet gedaan. In alle categorieën doen er websites mee met acties: van supermarkten tot sportzaken, van modewinkels tot speelgoedwinkels, van internetpakketten tot mobiele abonnementen. Het is verleidelijk om ontzettend veel te gaan shoppen.

Bepaal je budget

Even lekker rondneuzen bij jouw favoriete webshops? De kans is groot dat je toch in de verleiding komt om lekker veel te kopen omdat het nu eenmaal zo goedkoop is of lijkt op dit moment. Bepaal voor jezelf een maximaal budget wat je uit wilt geven in deze week zodat je niet in de problemen komt met andere rekeningen die je aan het einde van het jaar nog moet betalen. Het is super veel fun om wel iets te shoppen waarvan je niet per se wist dat je het deze week ging kopen, maar houdt het overzichtelijk. Jezelf een maximaal budget geven kan hierbij helpen.

Sla op tijd je slag

Weet je zeker dat je dat ene product wilt kopen? Sla dan ook op tijd jouw slag. Sommige aanbiedingen en producten zijn zo populair dat de voorraad eruit vliegt bij de webshops. Niks vervelender dan net achter het net vissen. Dus shop en koop op tijd. Mocht je de deal op een later moment in de week nóg goedkoper kunnen aanschaffen, dan kun je de eerdere bestelling waarschijnlijk nog retourneren. Check altijd even de voorwaarden van de webshops, zodat je ook gratis kunt retourneren als je de bestelling mogelijk nog terug wilt sturen, omdat je hem elders nóg goedkoper zag.

Shop voor de feestdagen

Doe je aan lootjes en cadeautjes met Sinterklaas of Kerst? Zorg er dan voor dat je de lootjes hebt getrokken vóór deze kortingsweek. Dan kun je namelijk meer cadeautjes kopen met hetzelfde budget. Alvast inkopen doen voor Sinterklaas of Kerst is erg populair. Voor de Kerst ben je namelijk sowieso op tijd in verband met de soms wat verlengde bezorgtijd door drukte bij de pakketjesbezorgers. Zo kun je dus meer cadeaus kopen voor hetzelfde budget of houd je geld over omdat je minder geld kwijt was voor de benodigde cadeaus. Handig toch?

Veel shopplezier gewenst!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.