Kerst een gezellig feest? Niet voor iedereen is het een feest der liefde, want voor sommigen werd het hun laatste kerstfeest: brandende kaarsen, nauwe schoorstenen, opstandige rendieren, te veel tijd met de familie – dat zijn nog maar een paar van de vele risico’s. Door vragen te stellen en te raden kom je stap-voor-stap dichter bij de waarheid en ontdek je de macabere oplossing van het gitzwarte raadsel. Black Stories Christmas Edition is een indrukwekkend en prikkelend spel met een duister randje! Speel jij graag een spelletje met kerst, dan is dit zeker een aanrader! Doe mee met de winactie en maak kans op het spel!

Blackstories Christmas editie

Black Stories

Bij het concept van “Black Stories” heb je een “raadselmeester” die een gifzwarte situatie, die cryptisch geformuleerd is, mag benoemen. Daarna mag de groep (bijvoorbeeld familie of vrienden) raden wat en vooral waarom dit voorval heeft plaatsgevonden.

Black Stories Christmas Edition

Even terug –> de raadselmeester krijgt een kaartje en leest voor wat er op de voorkant staat. Voor haar/zichzelf leest hij/zij de achterkant door zodat de vragen die door de groep gesteld worden alleen maar met ja of nee beantwoord mogen worden. Door de bizarre situaties die door deze vragen ontrafeld worden zal gegarandeerd de volledige aandacht richting dit spel gaan. De volledige groep zal immers willen weten wat er nu werkelijk met de geschetse personages gebeurd kan zijn en zal zich in de vragenstrijd willen mengen. De radende groep wordt ook wel het raadselvolk genoemd.

Wat vinden wij van de Christmas Edition?

Black Stories Christmas Edition

Doordat het spel zo shockerend is en de nieuwsgierigheid gewekt wordt hoef je je niet druk te maken om te competitieve types in jouw gezelschap of ingewikkelde rollenbepaling en spelregels. Je wisselt simpelweg de beurten af tussen degenen die zich het meest geroepen voelen. Na elk kaartje kun je gemakkelijk het spel afkappen als bijvoorbeeld het eten te wachten staat. Het spel zal de gemoederen nog wel even bezighouden! Voor de tere zieltjes onder ons is een verlichtende gedachte dat de verhalen slechts gebeurd zouden “kunnen” zijn.

Het spel is uitermate geschikt om de groepscohesie tussen de raders (raadselvolk) te bevorderen. Je vult elkaar immers aan om het volledige beeld naar boven te krijgen!

Kortom; geen saaie curse life gesprekken maar een volledige andere wending door het altijd prikkelende “Black stories”. Naast de Christmas, zijn er verschillende edities verkrijgbaar zoals Shit Happens, Real Crime en Funny Death

Winactie Black Stories Christmas Edition is gesloten

De winnaar is

 • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

103 reacties op Het spel voor de kerstavond met familie; Black Stories Christmas Edition

 1. Samen met mijn broer, zus wil ik dit spel graag spelen en ik verheug me er enorm op dit heel nieuwe spelletje te kunnen gaan tijdens de Kerstdagen wanneer we met zijn allen bij elkaar zullen zijn! 🎄👌

 2. Yes, die zou ik super graag winnen! Voor een gezellig en spannend avondje met mijn manlief en onze beste vrienden Mo & Ramesh met wie we elke 2 weken gezellig spelletjes spelen :-). Fingers crossed!

 3. Lijkt me een leuk spel om samen met mijn man te spelen, we zijn dol op bordspellen (al spelen we veel te weinig door tijdsgebrek) en deze zou ik graag willen proberen!

 4. De gewone Black Story’s heb ik een tijd terug gespeeld (krijg nog steeds kriebels bij sommige antwoorden haha). Deze editie is een goede reden om weer wat vrienden bij elkaar te roepen voor een spelletjesavond – kinderen zéker naar bed of liever nog, uit logeren!

 5. Ik zou graag dit spel willen winnen om te spelen bij mijn ouders thuis. Voor het eerst dit jaar geven we geen cadeaus aan de volwassenen en hebben we geen “surprise”. Met dit spel kunnen we mooi de tijd vullen terwijl de kinderen spelen met de cadeaus die zij krijgen.

 6. Dit gaan we spelen met mijn broers en hun gezin. Allemaal zijn we in voor een spelletje. We gaan altijd rond kerst en oud en nieuw een paar dagen met elkaar weg, omdat we ver van elkaar vandaan wonen.

 7. Ik wil dit spel heel graag met mijn klas spelen en ook delen met mijn collega’s, zodat de andere klassen van ons cluster er gebruik van kunnen maken.

 8. Super leuk om te spelen met familie tijdens de feestdagen. Ik heb de “normale” versie al eens gedaan met mijn neefjes en nichtjes op een verjaardag. Ik vond het een erg grappig spel die ook prima met een grotere groep gespeeld kan worden. Even wat anders dan alleen op de bank zitten kletsen met z’n allen. En de kaartjes zijn elke keer grappig bedacht 🙂

 9. Ik zou het samen met de familie spelen! Twee teams maken en elk team één voor één een vraag laten stellen. Hierdoor krijg je onderlinge strijd haha, lijkt me leuk na het feestmaal met de kerstdagen. 🙂 Ik doe mee!

 10. Wat leuk, ik doe mee! Ik heb de originele versie wel eens gespeeld en die vond ik ook echt zo leuk! Ik zou dit graag met mijn familie willen spelen.

 11. Wat een leuke winactie! Ik doe uiteraard ook mee! Ons dochtertje is nog te jong om mee te doen met 15 maanden 😉 maar wij hebben alvast 2 vrienden van ons uitgenodigd op oudjaarsdag om met ons te feesten en wij zijn van plan om allerlei spelletjes te spelen en dit lijkt mij zo leuk om te winnen sowieso met mijn type humor 😂
  Ik volg je op fb en bloglovin op mijn eigen naam, instagram forest.elven en op twitter ThorneaCover.

 12. Gezellig met de hele familie lekker spelletjes doen met kerst, iets wat jaarlijks weer terug komt! 🙂
  Sowieso zijn we in ons gezin echt allemaal gek van spelletjes dus deze gaat echt wel goed gebruikt worden!

 13. Ooeeh jaa dit lijkt me een leuk spel om met mijn vriendinnen te spelen! Ik vier kerstavond met een groepje meiden en dan komen altijd ook de spelletjes op tafel. Deze zou daar goed bij passen!

 14. Erg leuk om met de familie tijdens de feestdagen te spelen, we komen ieder jaar met de hele familie bij elkaar, Erg leuk 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 15. Dat klinkt wel interessant! Ik zou het graag met vriendinnen spelen. Misschien is het ook mogelijk om met de klas te spelen. Ik ben benieuwd!

 16. haha, ze blijven er maar uit vinden van black stories. Maar goed ook want na een tijdje ken je ze wel wat van buiten. Wij hebben nu 4 verschillende sets liggen. Wij spelen regelmatig eens games met vrienden, een extra set zou wel leuk zijn voor de feestdagen. Stiekem een geschenkje voor manlief (ook al hebben we afgesproken elkaar niets te geven)

 17. Ik waag ook graag een kansje voor dit leuke, duistere spel. Ik zou het graag met mijn vriend spelen.
  Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie), Twitter (@Glambertgirl77) en Instagram (Truusje26).

 18. wat leuk! wij hebben met regelmaat een spellenavond met een groepje vrienden, altijd erg gezellig 🙂 Dit spel kennen we nog niet en zouden we graag uit proberen 🙂

 19. Blackstory’s is erg leuk om te spelen met de Scouts waar ik leiding bij ben. Leuk voor na het traditionele kerstgourmetten aan het openhaardvuur. De leden zouden het top vinden.

 20. Het kerstdiner is dit jaar bij ons, en als echte spelletjes fanaten bij ons in t gezin kan een nieuw spel natuurlijk niet ontbreken. Deze zal gegarandeerd een succes zijn:)

 21. gaat! met mn vriendinnetje op kerstavond, dan komt ze altijd de kerstedagen inluiden met ons !! en we zijn dol op spelletjes 🙂

 22. Wat een geweldig spel en wil dit graag spelen met mijn lieve vriendinnen op kerstavond, elk jaar samen borrelen en doe heel graag mee voor een kans

 23. Nou in ieder geval nog niet met mijn kleinkinderen, want die zijn nog te jong. Dus speel ik het eerst maar even met mijn man. Wij houden wel van een spelletje.
  Shockerend, duister en bizar, ieeew!! Heb er nu al zin aan.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 24. !e Kerstdag op bezoek bij mijn ouders en broers en zusje, daar is het altijd spelletjes avond. Hopelijk eens wat anders als het eeuwige Monopoly, Scrabble of Levensweg.
  Mijn partner zal de zwarte humor vast waarderen met zijn schoonfamilie, haha.

 25. Wat een leuke prijsvraag. Ik zou dit spel graag samen met mijn puber kinderen willen spelen met kerst. En met Oud en Nieuw met mijn vrienden. En tussendoor, op koude winteravonden, iedereen die het maar wil.

 26. Mijn dochter heeft dit spel ontdekt bij een nichtje, dit zou super zijn voor de hele familie met kerst. Als oudste kleinkind mag zij dan langer opblijven om dit spel te spelen.

 27. Super origineel en vernieuwd spel, leuk om met mijn schoonzusjes en zwager te gaan spelen tijdens de soms wat saaie kerstdagen bij de (schoon)ouders

 28. oeh, dit zou ik graag met mijn schoonfamilei spelen! Allemaal gek van spellen, en deze kennen we nog niet! Dus ik waag graag een kansje!

 29. Mijn familie heeft vorig jaar de shit happens editie cadeau gekregen. Onderhand hebben we deze editie natuurlijk al langzaam uitgespeeld. Deze nieuwe editie zou fantastisch zijn om weer verder te kunnen spelen met mijn familie.

 30. Wow, lijkt me een geweldig spel om samen met mijn vrouw, mijn ouders en schoonouders te spelen met kerst. Ik ben erg benieuwd naar hun talenten in dit spel. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.