Sinterklaas cadeautips voor Grote Mensen

Sinterklaas cadeautips voor Grote Mensen

Natuurlijk is Sinterklaas niet alleen een feest voor de allerkleinste. De Sint en zijn Pieten nemen vaak ook wel iets leuks mee voor de grote mensen op pakjesavond. Wij hebben al een kijkje in het Grote Boek mogen nemen en vonden deze leuke Sinterklaas cadeautips voor Grote Mensen. En natuurlijk is er ook weer een leuke winactie en vandaag zelfs een dubbele! 

Sinterklaas cadeautips voor Grote Mensen

Voor Opa & Opa een Interactieve fotolijst

Ondanks dat er al veel Opa’s en Oma’s zijn die niet meer zonder hun mobieltje kunnen, zijn er ook nog een heleboel die ze nog mijden. Gelukkig is daar nu voor een mooi cadeau als je toch je foto’s met ze wil delen.

Denver digitale fotolijst met FRAMEO software Zwart

Een digitale fotolijst kennen we ook allemaal, maar deze digitale fotolijst heeft een bijzondere functie. De foto’s kunnen namelijk direct naar het lijstje gestuurd worden via een app op je mobiele telefoon. Het enige wat opa en oma hoeft te doen is op het fotolijstje te tikken als de foto binnen komt. De foto kun je voorzien van wat tekst en uitleg. De foto wordt daarna op genomen in de slideshow, die je ook naar eigen wens kan instellen. Verder hoef je niets te doen en kun je ook het fotolijstje automatisch in slaapstand laten gaan en ’s ochtends weer “wakker laten worden. Zelfs voor de grootste digibeten is dit een superleuk cadeau.

Het fotolijstje is verkrijgbaar in wit en zwart bij onder andere Bol.com

Voor Oom & Tante een macaber spel

Black Stories

Ook voor de ooms en tantes zit er dit jaar wel iets leuks in de zak van de Sint. Wat dacht je bijvoorbeeld van het spannende spel Black stories De spelers moeten door vragen te stellen de inktzwarte raadsels op de kaarten zien op te lossen. Er zijn 50 black stories, 31 misdaden, 49 lijken, 11 moorden, 12 zelfmoorden en een dodelijke maaltijd. Wat is dat gebeurd? Black Stories zijn macabere verhalen waarin het doel is om, na een korte situatiebeschrijving, te raden waarom dit is gebeurd. Om hier achter te komen mogen de spelers vragen stellen aan de spelleider. Deze vragen moeten met ja of nee te beantwoorden zijn. Het is ook toegestaan om vragen te stellen die meerdere alternatieven voorstellen, bijvoorbeeld: “Zaten er 0, 1, 2 of meer dan 2 kogels in het pistool?” Dit mag zolang de vraag omgeschreven kan worden als een serie ja/nee vragen.

Een heerlijk raadspel dat op geen enkel feest mag ontbreken en jou hopeloos in z’n ban krijgt! Geschikt voor 2 -15 spelers, wel pas vanaf 12 jaar. Er zijn meerdere versies verkrijgbaar en onder andere te koop bij Bol.com voor €8,95

Voor Papa een DVD of een warme muts

Vorige week had ik ook al een lijstje met leuke cadeautjes uit de webshop Radbag voor vaders, maar ik heb er nog 2 die zeker ook in de smaak zullen vallen.

Penoza V op DVD / BluRay

Hebben jullie ook de spannende Nederlandse serie Penoza gevolgd? De afgelopen maand was dan eindelijk het allerlaatste seizoen te zien op de TV! Dit hele seizoen is nu ook verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray.

Het verhaalAnderhalf jaar na de gebeurtenissen van seizoen IV gaat het Carmen voor de wind: de Winkel loopt zonder problemen, Carmen staat aan de top van de drugshandel en haar kinderen lijken gelukkig. Carmen denkt aan stoppen en heeft nog een paar drugsladingen nodig om haar pensioen en dat van de kinderen veilig te stellen. Maar dan ontstaan er toch weer problemen: een nieuwe garde dient zich aan, harder en onvoorspelbaarder dan ooit. Ze hebben het voorzien op Carmens transporten en brengen haar relatie met de Mexicanen in gevaar. Carmen slaat hard terug, maar haar tegenstander blijkt er een van formaat. Intussen worstelt Natalie met het moederschap en haar relatie met Storm, is Boris nog steeds niet de oude na zijn tijd bij de Coach en probeert Lucien een eigen bestaan op te bouwen.Terwijl Carmen zich steeds meer dreigt te verliezen in haar strijd met de nieuwe concurrent en tegelijkertijd een nieuwe liefde toelaat in haar leven, ziet ze dat het met haar kinderen langzaamaan verkeerd gaat. Wat moet ze doen om hen te kunnen redden?

SOXS Muts

Een warme muts van SOXS

Iets waar je ook alle pappa’s wel een plezier mee doet is een lekker warme muts voor deze winter. Afgelopen weekend tijdens Flavourites Live kwam ik een hele lekkere tegen! Namelijk een Beanie van het merk SOXS. Misschien ken je ze van de lekker warme, wollen sokken al. Nu hebben ze hun collectie uitgebreid met deze (h)eerlijk mutsen. Je hoeft niet bang te zijn de verkeerde maat, want door de unieke elasticiteit worden alle mutsen uitgevoerd in een one size fit all.

Voor Mama en persoonlijke Ring of haar eigen Bullet journal

Ook de mama’s worden door de Sint niet vergeten. Vaak zijn zij ook degene die het meeste contact hebben met de Goedheiligman en zijn Pieten voor pakjesavond. Als er nog wat inspiratie nodig is of een weetje voor een gedicht, dan belt of mailt de Sint even met de mama’s. Daarom verdienen zijn ook wel een extra cadeautjes

Persoonlijke Ring

Hofleverancier van de mooiste persoonlijke sieraden aan de Sint is KAYA Sieraden. Er is veel keuze in sieraden van baby’s tot oma’s. Voor de mama’s koos de Sint dit jaar voor een mooie ring. Deze ringen kun je laten voorzien van de namen en geboorte stenen van de kinderen. Er zijn bijna 60 verschillende ringen te vinden die allemaal persoonlijk aan te passen zijn.

365 Bullet journal

Bullet journaling helemaal hip en is de creatieve en overzichtelijke manier om je leven te organiseren. Iets waar meeste moeders wel oren naar hebben. Een bullet journal biedt je een betrouwbare takenlijst die ervoor zorgt dat je nooit meer een afspraak, taak of doel vergeet. Ben je nog niet bekend met dit concept, dan maakt 365 bullet journal je wegwijs in de wereld van bullet journaling. Door de gemakkelijke en duidelijke instructies laat 365 bullet journal je zien hoe je deze nieuwe trend in de praktijk brengt. Het biedt voor elke dag van het jaar een oefening die je in maximaal 365 seconden kunt doen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je het beste jouw journal indeelt, hoe je trackers maakt en hoe je symbolen gebruikt om je taken en afspraken overzichtelijk te houden. Daarnaast vind je in 365 bullet journal volop handletteringoefeningen.

Het 365 Bullets journal is verkrijgbaar bij Bol.com voor €15

Winactie Sinterklaas cadeautips voor Grote Mensen

Van deze Sinterklaas cadeautips voor Grote Mensen mag ik er maar liefste 3 weggeven!

De winnaar van het Black Storie spel is

De winnaar van DVD Penoza V is 

De winnaar van 365 Bulletjournaal is

Spread the love

54 thoughts on “Sinterklaas cadeautips voor Grote Mensen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.