De launch van de nieuwe iPhone 12 komt eraan

De nieuwe iPhone 12 komt eraan

De launch van de nieuwe iPhone 12 vond deze week plaats en zoals bij de eerdere versies werd er vooraf al flink gespeculeerd over wat deze nieuwe versie iPhone te bieden heeft. iPhone mag dan alles op alles zetten om de features geheim te houden, maar het publiek vindt in de meeste gevallen wel een manier om achter de informatie te komen. Hoe het publiek aan de informatie komt zal geen punt van orde zijn in deze blog. Vast staat dat er aangenomen mag worden dat geruchten voor 90% bevestigd worden tijdens de launch van elke nieuwe Phone. Wij nemen een kijkje wat we kunnen verwachten van de nieuwe Iphone 12.

De launch van de nieuwe iPhone 12  komt eraan

Prijscategorie

De prijs van de iPhone 12 in Nederland is nog niet bekend. Maar er kan een voorzichtige indicatie aangegeven worden met betrekking tot de prijsklasse van de nieuwe iPhone. Volgens geruchten zal de nieuwste versie iPhone tussen de €800 en €900 kosten. De indicatie is gebaseerd op het feit dat iPhone zich bij deze nieuwe versie nog steeds concentreert op dezelfde doelgroep. Een ander aspect is dat het min of meer bestaande features nog zal hebben.

Design

Ook over de design van de allernieuwste versie is ook al het een en ander gezegd. Opvallend is dat sinds de iPhone X zijn intrede heeft gedaan alle versies erna dezelfde structuur hebben aangehouden. Maar dit zal hoogstwaarschijnlijk omgegooid worden bij deze nieuwe versie. Volgens geruchten mogen we een design verwachten die veel doet denken aan de iPhone 4, die in het jaar 2010 is gelauncht. De hoekige en harde randen maken met dit gegeven weer hun intrede. Voor wat betreft de kleur zal er geen verschil zijn met de iPhone 11. Dit betekent dat de nieuwste versie mogelijk in zes kleuren te verkijgen zal zijn.

Camera

De camera van de iPhone is door de jaren heel goed ontwikkeld. Je kunt bijna stellen dat er aan de camera niets meer valt te sleutelen. Op basis daarvan worden er ook geen grote transformaties verwacht ten opzichte van de iPhone 11. Wat wel in de verwachting staat is dat de nieuwe versie ook met een dubbele cameralens terugkomt. De nachtmodus en het vastleggen van grote gebieden door middel van de groothoeklenzen zullen volgens geruchten prominent deel uitmaken van de nieuwste versie.

Overige pecificaties van iPhone 12

Alle enige tijd circulereert er een lijstje met specificaties van de iPhones 12, op basis van verschillende geruchten. Zo zou de nieuwe iPhone 12-toestellen de Apple A14 Bionic-processor krijgen. Hierover is nog weinig bekend, maar waarschijnlijk is deze krachtiger dan de A13 Bionic-chipset die de iPhone 11-telefoons hebben. Deze chipset heeft een hoge rekenkracht van 2.65 GHz. Ook zullen alle toestellen minimaal 128GB opslag krijgen. De twee Pro-varianten hebben waarschijnlijk 6GB werkgeheugen, de iPhone 12 en 12 Max waarschijnlijk 4GB.

Lees ook: Apple Arcade en Apple TV+, de nieuwe Apple Diensten voor het hele gezin

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.