Apple Arcade en Apple TV+, de nieuwe Apple Diensten voor het hele gezin

Apple Arcade en Apple TV+, de nieuwe Apple Diensten voor het hele gezin

Een paar keer per jaar trekt mijn vriend zich even terug en wil hij absoluut niet gestoord worden. Nee niet omdat zijn favoriete voetbalclub moeten spelen, maar omdat Apple zijn nieuwste producten presenteert tijdens de Keynote-presentatie. Zo ook afgelopen 10 september. Tijdens deze Keynote presenteerde Apple een aantal nieuw producten die leuk zijn voor het hele gezin; Apple Arcade en Apple TV+. Daarnaast werden ook de iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) geïntroduceerd en laat ik nu net een nieuw abonnement mogen gaan afsluiten. Vandaar dat ik mij ook wat verdiept heb in deze nieuwe Apple-producten en jullie er graag wat meer over vertel!

Apple Arcade en Apple TV+, de nieuwe Apple Diensten voor het hele gezin

De Apple Keynotes staan erom bekend dat ze altijd vol verrassingen zitten. Ook deze keer presenteerde Apple niet alleen de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max), maar ook 2 heel nieuwe diensten; Apple Arcade en Apple TV+. Beiden zijn leuk voor het hele gezin.

iPhone 11

Zelf was ik eigenlijk het meeste geïnteresseerd in de nieuwe iPhone 11. Omdat mijn huidige abonnement binnenkort afloopt, ben ik voorzichtig om mij heen aan het kijken of ik hem zal verlengen zonder telefoon of met deze nieuwe iPhone 11 bij KPN. Dat laatste is heel verleidelijk, want de iPhone 11 heeft maar liefst een triple camerasysteem! Omdat ik voor mijn blog toch grotendeels de foto’s maak met mijn telefoon, is dit voor mij erg interessant. Zo is er een ultragroothoeklens, waarmee je 4x meer in beeld krijgt, en een telelenscamera. Verder kun je foto’s maken bij weinig licht (ideaal voor indoor events) en kun je je video’s op dezelfde manier bewerken als je foto’s.

Een ander punt is dat deze nieuwe iPhone een ongekende sprong in batterijduur heeft gemaakt. Ik ga eigenlijk nooit de deur uit zonder extra accu, dus ook dat is iets waar ik naar op zoek ben. Dit is de eerste iPhone waar je ‘Pro’ tegen zegt, aldus Apple. En verkrijgbaar in 6 nieuwe gave kleuren.

Apple Arcade

Vanaf vorige week geeft Apple Arcade abonnement je toegang tot maar liefste 100+ nieuwe games. Dit abonnement kun je delen met 5 gezinsleden en de spelletjes spelen op je iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Elke maand komen er weer nieuwe spellen bij, die je onbeperkt kunt spelen, zonder extra aankopen. Even geen bereik? Dan kun je je favoriete spel ook downloaden en offline spelen. Extra fijn vind ik dat je kunt werken met schermtijd en ouderlijk toezicht, omdat de meeste spelletjes waarschijnlijk toch gespeeld zullen worden door mijn kinderen. Je kunt Apple Arcade de eerste maand gratis uitproberen en zal daarna €4,99 kosten.

Apple TV+

Op de komst van Apple TV+ moeten we nog heel even wachten, maar deze zal in Nederland beschikbaar zijn vanaf 1 november. In de vorige Keynote in maart werden deze nieuwe video-on-demand dienst al aangekondigd. Beroemde namen als Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jason Momoa en Jennifer Aniston vertelden daar al over hun plannen op Apple TV. De nieuwe serie The Morning Show met Jennifer Aniston, Steve Carell en Reese Witherspoon is nu al een hit. De trailer van deze show is één van de meeste bekeken trailers ooit.

Apple TV+ zal beschikbaar zijn voor 6 gezinsleden en zal ook €4,99 per maand gaan kosten. Hiermee gaat Apple zeker de concurrentie aan met Netflix en Disney+.

Ga jij één van deze nieuwe diensten uitproberen of ga je voor de iPhone 11?

Foto’s Apple Newsroom

Samenwerking
Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.