Elliott van de Aarde

TV tip | Elliott van de Aarde, nieuw op Cartoon Network

Mocht je vanwege het weer of omdat je even wilt bijkomen van het lange weekend aanstaande maandagmiddag om 16.45 uur even lekker op de bank willen ploffen, dan heb ik hier een goed excuus. Want vanaf maandag 24 mei, 2e Pinksterdag, gaat de gloednieuwe, originele animatieserie van de makers van De Wonderlijke Wereld van Gumball, Elliott van de Aarde, in première op Cartoon Netwerk. Om dit te vieren mag ik een leuke Elliott van de Aarde goodiebag weggeven.

Sci-fi avonturenkomedie

In Elliott van de Aarde leren we Elliott en zijn moeder Frankie kennen. Samen belanden zij plotseling in een groot avontuur, ais zij een mysterieuze steen onderzoeken. Totaal onverwachts worden zij ineens door het universum geslingerd en komen terecht in het Centrium. Daar leren zij een bonte verzameling aliens en andere wezens kennen, die ondanks hun verschillen in harmonie samenleven.

Op zoek naar de reden waarom zij daar gebracht zijn, maken zij een avontuurlijke reis door het universum en ontmoeten ze nieuwe vrienden. Zo is daar Mo, een bewoner van het Centrium die lijkt op een prehistorische dinosaurus, die Elliotts nieuwe beste vriend wordt. Elliott ontmoet op zijn reis samen met Mo kikkers die woorden boeren, leraren die ooit slechteriken waren, een cyclops die de toekomst kan zien, wezens met drie hoofden (die het altijd oneens zijn!), vormveranderaars, klonen en nog veel meer. Wanneer Elliott en zijn moeder zich echter thuis beginnen te voelen, wordt door een onverwacht weerzien alles plotseling anders…  

Elliott van de Aarde

In Elliott van de Aarde komen jonge kijkers op een speelse en leerzame manier in aanraking met thema’s als vriendschap, familie en het ontdekken van onbekende flora en fauna. De animatieserie omarmt ruimdenkendheid, acceptatie en de wonderen van anders zijn. Ga mee op dit galactische avontuur met Elliott, Frankie en Mo vanaf 24 mei dagelijks om 16:45 uur op Cartoon Network.

Elliott van de Aarde, geregisseerd door Mic Graves en Tony Hull, komt voort uit Cartoon Network’s EMEA hub. En is de nieuwste serie van het team achter De Wonderlijke Wereld van Gumball.

Om in de stemming te komen, heb ik hier leuke knutselplaaten van Elloitt van de Aarde voor je. Deze kun je hier gratis downloaden

Over Cartoon Network

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als Ben 10, Craig of the Creek, DC Super Hero Girls, Steven Universe, The Amazing World of Gumball, Teen Titans Go!, Victor and Valentino, en meer. Cartoon Network inspireert nieuwe generaties makers op het gebied van creativiteit en technologie. Dit kanaal is te zien in meer dan 185 landen, in ruim 450 miljoen huishoudens en in 33 talen.
 
Cartoon Network is te ontvangen in het Nederlands en het Engels in het digitale basispakket bij Ziggo (kanaal 307). Maar ook bij KPN (kanaal 60), Caiway (kanaal 122), Delta (kanaal 250) en Canal Digitaal (kanaal 42). Voor meer informatie, kijk op cartoonnetwork.nl of volg Cartoon Network op Facebook en Instagram.

Elliott van de Aarde pakket

Winactie Elliott van de Aarde goodiepakket is gesloten

Met dank aan Media Tornado mag ik een leuk pakketje van Elliott van de Aarde verloten. Hierin zit een Elliott van de Aarde tas, een notieboekje met pen en een wireless Power Charger.

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

De winnaar is

Spread the love

27 thoughts on “TV tip | Elliott van de Aarde, nieuw op Cartoon Network

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.