Baby Innovation Award 2021

Winactie | Stemmen mee op de Baby Innovation Awards

Helaas zal ook dit jaar de Negenmaandenbeurs niet door gaan. Dat is heel spijtig voor alle zwangere moeders en vaders-to-be. Deze beurs is namelijk de plek om je te orienteren in de baby-wereld en alles wat daar bij hoort. Een van de hoogte punten van de beurs is de uitreiking van de Baby Innovation Awards. Gelukkig kan ik je vertellen dat deze verkiezing wel door kan gaan dit jaar en dat jij ook kunt mee stemmen. Lees snel welke producten genomineerd zijn en hoe de verkiezing werkt. En met jouw stem maak je kans om een van de geweldige genomineerde producten te winnen! 

Baby Innovation Awards 2021

De Baby Innovation Award verkiezing wordt al sinds 2013 georganiseerd en is hét grote jaarlijkse evenement voor de babybranche. Deze verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs.

Zwangerschap, bevalling en moederschap vragen in deze tijden aanpassingen van ouders. We wandelen ons suf, zoeken naar alternatieven om te sporten en vertoeven meer dan ooit in huis maar willen ook in verbinding staan met de mensen om ons heen. Deze door de vakjury gekozen innovaties 2021 zijn een afspiegeling van wat moderne ouders met een baby wensen.

Wat te denken van een multisport kinderwagen waarmee je kunt joggen, rennen, fietsen of skiën? Een campingbedje dat gebruik maakt van luchtvaarttechnologie wat betreft materiaal en opvouwmechanisme? Of een ergonomische kinderdrager? Of een borstkolf die handsfree werkt en in een voedingsbh kan worden gedragen? En dan hebben we nog een babymonitor met camera die ademhalingsbeweging, temperatuur en positie van de kleine registreert en werkt met een handige app. Voor kleinbehuisden is er een slim meegroei- en stapelbed ineen en een vernuftige wipstoel die je snel omtovert in een schommelstoeltje. Dit zijn maar enkele voorbeelden van geweldige uitvindingen die het leven van jonge ouders een stuk makkelijker maken.

Dit zijn de genomineerde producten

Uit alle inzendingen werden er dit jaar door de vakjury in totaal 23 nominaties toegekend in 6 verschillende catagorien;

Daarnaast ontvingen 3 producten een nominatie voor de Green Award en 4 voor de Design Award.

Mama Jurydag

Alle genomineerde producten zullen op 2 juni door de Mama Jurydag worden getest en beoordeeld. Deze jury bestaat uit enthousiaste moeders en vaders, die zich hier voor hebben opgegeven. Tijdens deze middag zullen alle genomineerde aanwezig zijn om zelf hun producten te demonsteren en alle vragen van de MamaJury te beantwoorden. Dit is een erg leuke middag! Dat kan ik uiet eigen ervaring zeggen, want ik was er zelf vorig jaar ook bij.

De winnaars Baby Innovation Awards 2021

De stemmen die er op de Mama Jurydag uitgebracht worden, tellen voor 50% mee, samen met de punten van de Vakjury, voor het bepalen van de winnaar per categorie. Wie dit zijn, zullen we 9 juni horen, als de uitreiking zal plaatsvinden.

Stem mee voor de Consumer Award

Dan is er tot slot nog een hele belangrijke Award, namelijk de Consumer Award. Deze wordt bepaald door 50% stemmen van de Mama Jurydag en 50% van het stemmen online. Op 17 mei gaan de online stembus op en kan iedereen die het leuk vindt meestemmen. Daarbij maakt iedereen die zijn stem uitbrengt kans op het winnen van een van de genomineerde producten.

Stem hier op jouw favoriete babyproduct van 2021

Spread the love

One thought on “Winactie | Stemmen mee op de Baby Innovation Awards

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.