In een handomdraai

Hét spel voor met Halloween; In Een Handomdraai

Aankomend weekend is het alweer Halloween! Tijd dus om eens lekker gezellig met elkaar te griezelen. Het spel In een Handomdraai leent zich daar uitstekend voor. Zet de griezelige groene hand op tafel en hij wijst aan wie het zijn beurt is om te kiezen tussen “Truth of Dare”. Durf jij het aan? Maak kans op één van de 2 In Een Handomdraai spelletjes die ik mag verloten.

In Een Handomdraai

Wie kent het spel “Truth of Dare” niet? In het spel In Een Handomdraai ontvang je maar liefts 100 kaarten met daarop de vragen en opdrachten. Wie er aan de beurt is, wordt bepaald door een groene, griezelhand, die over tafel loopt en de volgende speler aanwijst. Op deze manier krijgt het klassieke spel van Waarheid, Durven of Doen een griezelige wending. Wijst de vinger jouw kant op dan ben jij de aangewezen kandidaat en moet je kiezen tussen Waarheid, Durven of Doen! Ga jij de uitdaging aan? Als je de opdracht haalt, dan mag je trots het kaartje houden. Maar als het je niet lukt, dan moet je een extra uitdaging doen. Denk je dat jij de griezelige groene hand aankan, dan staat je heel veel plezier te wachten!

Spelregels

Het spel is gebaseerd op het bekende spel “Waarheid, Durven of Doen”. Zet de hand aan en in het midden van de tafel. De hand verplaatst zich in cirkels over de tafel. Stopt de hand, dan wordt één van de spelers willekeurig aangewezen. Deze speler moet zich nu wagen aan een vraag gekozen door de tegenspelers: “Waarheid” of “Durven” ? Indien de speler in de opdracht slaagt, krijgt hij het kaartje. Indien niet, krijgt hij een extra uitdaging. De eerste speler die 6 kaartjes heeft, heeft gewonnen.

In de doos vind je:

  • 1 bewegende elektronische groene hand*, van werkelijke grootte
  • 100 kaarten,
  • de spelregels

*Werkt op 3 AA batterijen, niet inbegrepen

Het spel is te spelen met 2 of meer spelers en vanaf 7 jaar. Hoe meer spelers, des te leuker het spel!

Winactie 2x In Een Handomdraai is gesloten

Met dank aan Day One MPM mag ik 2x het spel In Een Handomdraai van Megableu verloten. De winaars zijn

  • De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

74 thoughts on “Hét spel voor met Halloween; In Een Handomdraai

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.