From PB with Love

Lekker bubbelen en badderen met de nieuw From PB with Love collectie

Na haar succesvolle From PB with Love zomercollectie komt Patty Brard ook in deze donkere dagen met een heel nieuwe collectie. Het thema van deze exclusieve collectie bij het Kruidvat is “Rain & Shine”. Allemaal fijne producten, met haar bekende panterprint, voor als de dagen donker en guur worden. Heerlijk om even tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en voor jezelf te zorgen. De eerste producten van deze collectie liggen nu al in de Kruidvatwinkels en zijn online te bestellen. Het is weer een limited collectie, dus mocht je al misgegrepen hebben, doe dan snel mee met de winactie en maak kans op een supergroot pakket vol met From PB with Love spullen!

From PB with Love collectie

In haar overvolle agenda vindt Patty Brard ook nog de tijd om steeds weer te komen met haar eigen From PB with Love collecties, die ze exclusief voor het Kruidvat uitbrengt. Na haar succesvolle voorjaarsschoonmaakcollectie, feestdagencollectie en zomercollectie, is daar nu ook een najaarscolletie. Uiteraard ook weer met haar eigen favoriete panterprintje, gecombineerd met de mooiste najaarskleuren.”Als het buiten guur is, moet je het binnen extra gezellig maken”, aldus Patty. Deze collectie is er dan ook eentje waarbij ontspanning en selfcare momentjes voorop staan.

From PB with Love

Rain & Shine

Ondanks de regen en het gure weer, kun je met de nieuwe From PB with Love’ collectie gewoon blijven shinen. Zo liggen er nu in de Kruidvatwinkels en online heerlijke huispakken, badjassen, dekentjes en heerlijke warme teddysweatjurkjes met bijbehorende leggings in de winkel. Maar ook heerlijke badspulletjes zoals een doucheborstel, een douchemuts, handzeep en bruisballen. En mocht je geen bad hebben, geen nood, wat er is zelfs een heus opblaasbaar panterbad. Deze is zowel voor een warm en voor een ‘ijs’koud bad te gebruiken. Patty was zelf zo dapper om het ijsbad uit te proberen.

Patty: “Dit najaar gaan we goed voor onszelf zorgen! Van geweldige regenartikelen voor op de fiets tot aan heerlijke producten om jezelf eens lekker te verwennen in de badkamer en op de bank met een heerlijke kop thee.

Het is toch fantastisch dat je nu lekker in de regen kunt fietsen met mijn geweldige panterponcho en fietstas en daarna lekker bijkomen in je eigen panterbad met Patty bruisballen. Het bad past bij iedereen onder de douche waarna je jezelf lekker kan afdrogen met mijn heerlijke handdoeken en een roze panterbadjas kan aantrekken of mijn geweldige huispak. Daarna lekker op de bank onder mijn panterplaid met een kop thee of warme chocolademelk voor het warme cozy najaarsgevoel. Juist in het najaar moet je lekker spinnen!”

In de winkel

Het eerste deel van de collectie is vanaf zondag 17 oktober online verkrijgbaar op kruidvat.nl en vanaf dinsdag 19 oktober in alle Kruidvatfilialen! Prijzen uiteenlopend van €0,99 tot €49,99. Nu verkrijgbaar zijn de huispakken, de teddysweatjurkjes met bijbehorende leggings, dekentjes, het bad en badspullen. Maar ik kan alvast verklappen dat de collectie met regenartikelen voor op de fiets vanaf 21 november online verkrijgbaar is en vanaf 23 november in de winkel. Dus omcirkel deze datums maar alvast in je agenda.

Winactie From PB with Love “Rain & Shine” pakket is gesloten

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik een From PB with Love “Rain & Shine” pakket verloten, met daarin het bad, een bruinepanterbadjas, de deken, een doucheborstel, douchemuts, handzeep en bruisbal. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

145 thoughts on “Lekker bubbelen en badderen met de nieuw From PB with Love collectie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.