Borrelen in stijl

Borrelen in stijl, zo kleed je je huis gezellig aan

Nu de dagen korter worden en het snel donker wordt buiten, wordt het tijd om het binnen gezellig te maken. Zeker in het weekend, als de schemering net begint te vallen, vind ik het erg gezellig om de kaarsen aan te steken en wat lekkers op tafel te zetten. Houd jij ook van borrelen met je gezin of vrienden, hier wat tips om het gezellig aan te kleden.

Borreltijd

Niets is gezelliger dan met je gezin of vrienden lekker uitgebreid te tafelen. Heb je geen zin om uren in de keuken te staan, dan is een uitgebreide borrel een goed alternatief. Leuk voor alle leeftijden. Door het op tafel zetten van verschillende lekkere hapjes, zit er altijd wel iets bij wat lekker gevonden wordt. Je kunt hierbij kiezen voor een combinatie van warme en koude hapjes. Veel kun je vooraf al klaarmaken, zodat je het alleen nog maar op tafel hoeft te zetten. Het is een zeer ongedwongen manier van samen eten en drinken.

Mooie verlichting

Bij de aankleding kun je ook denken aan gezellige kaarsjes op tafel. Deze zorgen voor mooi sfeerlicht, maar omdat je ook wel wilt zien wat je eet, kun je ook kiezen voor een mooie hanglamp met een dimmer. Zo kun je het licht boven de tafel toch gezellig houden en zien wat er allemaal voor lekkers op tafel staat. Bij Richmond Interiors vind je niet alleen heel mooie lampen, maar ook mooie eetkamertafels en stoelen, voor een gezellig avondje borrelen aan tafel.

Tafelaankleding

Naast de lekkere hapjes kun je je tafel ook mooi aankleden. Denk hierbij aan servies, schaaltjes en servetten. Je kunt hiervoor natuurlijk echt uitpakken met een thema zoals met Halloween of Kerst, maar als je een paar mooie schalen hebt, leuke kommetjes en mooie houten planken, kom je al een heel eind. Denk ook eens aan een mooie etagère in het midden of een handige lazy susan draaiplateau. Zo kan iedereen goed bij de lekkere hapjes.

Wat zet jij graag op tafel bij het borrelen?

Uitgelichte foto: Canva

Spread the love

One thought on “Borrelen in stijl, zo kleed je je huis gezellig aan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.