Nintendo Najaar 2021

Samen spelen is zoveel leuker met de Nintendo Switch!

Met de feestdagen voor de deur, wordt er al druk geschreven op alle verlanglijstjes. Van de snelste autootjes tot de mooiste poppen. Maar mocht je een Nintendo Switch in huis hebben, dan zijn dit de nieuwste games voor de Nintendo Switch voor dit najaar en de leukste gametips. Zo zijn er games om heerlijk alleen mee te relaxen of juist gezellig samen spelen met familie en vrienden.

Mario Party Superstars

Vanaf vandaag kun je samen met familie of vrienden een heus feestje bouwen in Mario Party Superstars! Deze versie van Mario Party bevat vijf nieuwe spelborden die allen hun eigen, unieke evenementen met zich meebrengen. De game bevat een collectie van 100 minigames uit de hele Mario Party-serie. De online multiplayerstand is zowel goed voor een snel potje met vrienden als een marathonsessie van maar liefst 30 beurten. Daarnaast kan een solo-speler het online opnemen tegen willekeurige spelers van over de hele wereld. Binnenkort lees je een uitgebreide review op Mama’s Liefste.

Lees hier meer over Mario Party Superstars

Big Brain Academy: Knappe koppen

Wil je de komende feestdagen lekker je hersenen eens laten kraken, dan kan dat in de Big Brain Academy: Knappe koppen voor de Nintendo Switch! Big Brain Academy: Knappe koppen verschijnt op 3 december voor de Nintendo Switch. Big Brain Academy: Knappe koppen is een leuke nieuwe multiplayer party game die iedereen kan spelen met diverse activiteiten in vijf categorieën: Visie, Geheugen, Analyse, Rekenen en Inzicht. Spelers kunnen deze activiteiten solo spelen, maar ook met maximaal vier spelers tegelijk in de lokale multiplayerstand, en zelfs tegen breinen van over de hele wereld.

Lees hier meer over Big Brain Academy: Knappe koppen

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Geen nieuwe spel, maar zeker wel een aanrader is Super Mario 3D World + Bowser’s Fury! Ga met Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden. Probeer samen met je familie of vrienden de prinses te redden in Super Mario 3D World. In het bonusavontuur Bowser’s Fury moet je alleen of met een vriend Bowser Jr. helpen om zijn vader, de angstaanjagende Furie-Bowser te verslaan.

Lees hier mijn review van Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

WarioWare: Get It Together!

Met WarioWare: Get It Together! speel je de meest waanzinnige microgames als Wario of zijn vrienden. Microgames zijn superkorte en knotsgekke minigames. Elk personage heeft een eigen vaardigheid, waardoor je elke microgame op unieke wijze kunt voltooien. Voor het eerst in de serie kun je ook met z’n tweeën microgames spelen op hetzelfde scherm of met ieder een eigen Nintendo Switch. Heerlijke chaos! Probeer het uit in de gratis demo in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch.

Lees meer over WarioWare: Get It Together!

Welk spel voor de Nintendo Swicth komt op jullie verlanglijstje te staan?

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.