SmartGames Horse Academy

Horse Academy van SmartGames, hoe snel ga jij in galop naar de finish?

Vorige week ontvingen wij het nieuwste spel van SmartGames; Horse Academy. Maar dat niet alleen, we mochten het spel spelen onder het genot van een heerlijk paasontbijt. Speciaal hiervoor hadden we onze eettafel weer in onze niet verbouwde woonkamer gezet. Horse Academy is weer een leuke uitdaging voor groot en klein of je nu van paarden houdt of niet. Kun jij 80 opdrachten oplossen?

Paasontbijt

We zijn al een tijdje aan het verbouwen in onze woonkamer en keuken. Hierdoor wonen we nu boven in een kleine kamer, waar we ook koken en op de bank moeten eten. Dat gaat allemaal prima, maar soms verlangen we toch ook wel een beetje om weer gewoon aan tafel te kunnen eten. Dus toen ik afgelopen week de uitnodiging kreeg van PR4Kids om het nieuwste spel van SmartGames; Horse Academy te reviewen met daarbij een Paasontbijt voor het hele gezin, kon ik daar natuurlijk geen nee op zeggen. Met een beetje vereende krachten ruimde we de woonkamer op en kon de eettafel weer even terug op zijn plek voor een heerlijk paasontbijtje samen.

.

SmartGames

Horse Academy is voor ons niet de eerste kennismaking met SmartGames. Mijn meiden houden wel van een uitdagingen en SmartGames heeft veel leuke spelletjes waarin dit gebeurt. De spellen zijn goed alleen te spelen, maar ook leuk om samen de oplossing te vinden. De moeilijkheidsgraad van de opdrachten loopt steeds een beetje op. Gelukkig vind je altijd de oplossing in het boekje, waardoor je even kan spieken. De spelletjes zijn ook altijd leuk voorgegeven en kunnen tegen een stootje.

Dit zijn een aantal andere voorbeelden van de SmartGames die wij in huis hebben

Horse Academy

Horse Academy is het nieuwste spel van SmartGames. De opdracht is om steeds de weg te vinden in het hindernissenparcours het je paard. Maak een weg van start tot finish, zodat je in de goede volgorde over de hindernissen kan springen. In totaal zijn er maar liefst 80 opdrachten met verschillende moeilijkheidsgraden. Let op! per opdracht is er maar één uitkomst de juiste. Haal je beste paard van stal en waag de sprong!

Met dit gloednieuwe spel komt SmartGames met een prachtig spel binnen hun missie; inspirerend en educatie produceren. Met Horse Academy worden cognitieve vaardigheden als planning, ruimtelijk inzicht, concentratie, probleemoplossend denken en visuele waarneming gestimuleerd. 

Wat vonden wij ervan?

Mijn meiden zijn uiteraard ook dol op paarden, dus het spel spraak meteen tot hun verbeelding. In het bijgeleverde boekjes vind je de 5 verschillende levels. In totaal zijn het er 80, dus je bent nog lang niet uitgespeeld. Het spel is mooi voorgegeven en is gemaakt van stevig plastic. Dat kan dus wel tegen een stootje. Bij elke opdracht staat duidelijk aangegeven hoe het paard moet springen en over welke hindernissen. Toch is het vinden van de route best een uitdaging, maar daardoor weer extra leuk. Dit spel krijgt een dikke 10 van de meiden.

Andere leuke spelletjes van SmartGames die wij gereviewd hebben zijn:

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.